İYİ Parti aday adayları Hakimiyet Gazetesi'ni ziyareti etti

İYİ Parti Konya Milletvekili aday adaylarından Mustafa Sırrı Demirel, Sema Vadi ve Mustafa Sarıtaş gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz imtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz ve Sorumlu Yazı işleri müdürü Zafer Samancı tarafından misafir edilen aday adayları 14 Mayıs tarihinin Türkiye için dönüm noktası niteliğini taşıdığını ifade ettiler.

İYİ Parti aday adayları Hakimiyet Gazetesi'ni ziyareti etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlerde İYİ Parti’den Konya Milletvekili aday dayı olan Mustafa Sırrı Demirel, Sema Vadi ve Mustafa Sarıtaş, basın kuruluşları ziyaretlerine başladı. Gazetemizi de ziyaret eden Milletvekili aday adayları seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aday adaylarından Demirel "14 Mayıs seçimleri her açıdan çok önemli. Şuana kadar Konya’da halkımızın bize gösterdiği teveccüh bizi son derece mutlu ediyor. İnşallah 14 Mayıs hayırlara vesile olacak. Millet ittifakının yönetiminde Türkiye özlediği refaha ulaşacak" dedi.

İYİ Parti aday adayları gazetemizi ziyareti etti
Aday adaylarından Sema Vadi ise, "Amacımız Türkiye’yi son yaşadığı sıkıntılardan kurtarmak. Millet İttifakına gösterilen ilgi gerçekten her geçen gün artıyor. Halk artık gereken cevabı 14 Mayıs'ta sandıkta verecek. 15 Mayıs sabahına, çok daha güzel uyanacağız" ifadelerini kullandı.
Aday adaylarından Mustafa Sarıtaş da, "Sayın Genel başkanımızın önderliğinde çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarla konuştuğumuzda bize karşı ciddi bir güvenin olduğunu gözlemliyoruz. Ülkemizin kuruluşu için 14 Mayıs'ta önümüze gelecek olan sandık, 15 Mayısta güzel günlerin habercisi olacak sonuçla taçlanacak" dedi
Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bakmadan Geçme