İYİ Parti Konya İl Başkanlığı'na kim seçildi?

İYİ Parti Konya İl Başkanlığı 3. Olağan İl Kongresi Konya Grand Millennium Otel'de yapıldı. Peki İl başkanı kim oldu? Kimler aday oldu? Kaç oy aldı? Ayrıntılar haberimizde...

İYİ Parti Konya İl Başkanlığı 3. Olağan İl Kongresinde  Dr. Rıdvan Peker, Ziraat Mühendisi Kadir Ulusoy ve iş insanı Nurdoğan Okur'un İl Başkanlığı için yarıştığı genel kurulda Kadir Ulusoy 339 oy alarak İl Başkanı seçildi.

Konya Grand Millennium Otel'de düzenlenen genel kurulda konuşan İYİ Parti Konya İl Başkanı Mazhar Peker, “Bugün 3 birbirinden değerli başkan adayımız kongre yarışı yapacak. Gün sonunda kazanan İYİ Parti olacak. İddia ediyoruz biz kol kola poz verip buradan çıkacağız. Milletimizin geleceği İYİ Parti'nin elindedir. Bu duygu düşüncelerle seçilecek İl başkanına hayırlı olsun” dedi.

Yapılan seçimler sonunda Zıraat Mühendisi Kadir Ulusoy 339, Dr. Rıdvan Peker 280 ve iş insanı Nurdoğan Okur 15 oy aldı.

YOKUŞ: SANDIĞA GÖMECEĞİZ

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Konya'yı çantada keklik gördüğünü belirterek "Bizim olduğumuz yerde siz yoksunuz. AK Parti'yi sandığa gömecek ekip burada. " diye konuştu.

PEKER: TÜM KIRGINLIKLARI ORTADAN KALDIRDIK

İYİ Parti Konya İl Başkan Adayı Rıdvan Peker, "Aramızdaki tüm kırgınlıkları ortadan kaldırarak birlik ve beraberlik içerisinde yarışacağız. Biz hep birlikte bir aileyiz. Biz şikayet eden değil çözüm üreten olacağız. " dedi.

ULUSOY: SADECE İL BAŞKANLIĞINA TALİP DEĞİLİM

İYİ Parti Konya İl Başkanı Adayı Kadir Ulusoy da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i başbakan yapacaklarını belirterek, "Ben sadece İl başkanlığına talip değilim. Kurultayımız Konya'ya ve Türk milletine hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

OKUR: BU YARIŞIN KAYBEDENİ YOK

İYİ Parti Konya İl Başkanı adayı Nurdoğan Okur ise iktidar olmak için teşkilatların yeniden ayağa kalmaması gerektiğini belirterek, " Eğer partimiz iktidar olursa bu memlekete yapılacak tek bir şey var. Konya Ovası Sulama Projesini faaliyete geçireceğiz. En küçük ilçemizden en büyük ilçemize kadar Konya'mızı kalkındıracağız" diye konuştu.

Yorumlar 1
Hasan 30 Ocak 2023 21:42

Taşıtın 6 şoförü olursa kazalar devamlı olur. Bu yüzden güven sağlayamacaksınız.Ayrıca ülkenin bekaa sorununa duçar olunmasın.s

Bakmadan Geçme