İYİ Parti Konya Milletvekili Aday Adayları tanıtımı yapıldı

İYİ Parti, 28. Dönem Konya Milletvekili aday adayı tanıtım programı düzenledi. Programın açılışını yapan İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, 52 aday adayını teker teker tanıtıp ve tebrik etti.

İYİ Parti Konya Milletvekili Aday Adayları tanıtımı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy programda açılış konuşmasında, aday adayları arasında; sanat camiasından spor camiasına ve akademi dünyasına kadar, pek çok aday adayları olduğunu vurguladı.

İYİ Parti, Konya Milletvekili Aday Adayları tanıtımıAçılış konuşmasını yapan Ulusoy, “İYİ Parti iktidara gelmek için hazırdır ve bunu da aday adayı profiliyle şimdiden göstermiştir. Şu an buradaki dostlarımızla bir kabine kuracak kadar yetişmiş insanla Konyalı hemşerilerimizin karşısına çıkıyoruz. Konyalı hemşerilerimiz böyle kaliteli bir aday adayı listesinin mutlaka hakkını verecektir” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti, Konya Milletvekili Aday Adayları tanıtımı
“O sorumluluğu hissettim”

Siyasetçi olarak bu mikrofonları eline alacağını hiç aklına getirmediğini belirten eski teknik direktör Ünal Karaman, “Siyasete elbette de uzak kalmadık ama çok farklı bir mecra gibi diye düşünmüştük. Ama bazen bakıyorsunuz, şartlar böyle bir noktaya getiriyor ki bir noktadan sonra diyorsunuz ki yeter. Ben de insanıma, önce toprağıma, milletime, vatanıma, bayrağıma bir şeyler yapmak zorundayım. O sorumluluğu hissettim. Bu sorumluluk bilinci içerisinde doğduğum toprakları, ata toprağımı, ata yurduma geldim” dedi.

İYİ Parti, Konya Milletvekili Aday Adayları tanıtımı
“Söz konusu millete hizmetse ben de varım”

İYİ Partisi’nin ne zorluklarla bugüne geldiğini belirten İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, “bu ucube sistem bu zorba düzen yıkılacaktır, yıkılmak üzeredir” ifadelerini kullanarak  “Değerli hemşerilerim, seçimlere kırk beş gün kaldı. Artık Türkiye Bir seçim virajına yol ayrımına girdi. Bu süreci hepimiz bekliyorduk ve çok şükür hazırlıklarımızı yaptık ve hazır olarak çok şükür yola çıktık. İşte Konya, işte Konya'nın, Konya sevdalıları, Türkiye sevdalıları burada. Her biri göreve talip oldu. Her biri ‘Ben de varım’ dedi. Söz konusu vatansa ben de varım. Söz konusu millete hizmetse ben de varım. Söz konusu bu büyük ülkeyi çağlar üstünden sıçratıp büyük Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine yükseltmek ise biz de varız dediler. Genciyle, kadınıyla, erkeğiyle ve bu 52 kardeşimizi lütfen alkışlayın. Konya görsün sizi. Alkışlayınız” diye konuştu.

Bakmadan Geçme