İYİ Partili isim özür diledi! Kılıçdaroğlu'na engel olamadım

İYİ Partili Bilge Yılmaz, 28 Mayıs seçimlerini ve 6'lı masada Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık süreci ile ilgili konuştu. Yılmaz, 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına engel olamadığım için milletimizden samimi olarak özür diliyorum' dedi.

İYİ Partili isim özür diledi! Kılıçdaroğlu'na engel olamadım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayı,Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı hakkında konuşan İYİ Partili Bilge Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“ÖZÜR DİLEDİ! KILIÇDAROĞLU’NA ENGEL OLAMADIM”

6’lı masanın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçadaroğlu’nun olmasına engel olamadığını belirten Bilge Yılmaz, “Kendi adıma, geride bıraktığımız seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına engel olamadığım için milletimizden samimi olarak özür diliyorum. Ve bu özrü, sadece seçimleri kaybettiğimiz için değil aynı zamanda Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı elde etmek ve seçimleri kazanmak için kullandığı yöntemlerle yeteri kadar mücadele edemediğim için diliyorum. Seçim kampanyasını popülizme indirgeyen, eleştirdiği kişiye dönüşen ve sahici politikalar üretemeyen bir isim/ekip Türkiye'nin kaderini belirlememeliydi” şeklinde konuştu. 

“ÜLKENİN UMUTLARINI KAPALI KAPILAR ARDINDA PAZARLADI”

Muhalefetteki çıkar grubunun ülkenin değişim umutlarını siyasi emelleri için kullandıklarını dile getiren Yılmaz, “Bu ülke insanının umutlarını ve kurumlarını, kendi şahsi mülküymüş gibi kapalı kapılar ardında pazarlamak ve yola birlikte çıktığı ortaklarının arkasından iş çevirmek ne demokratik teamüllere ne de siyasi etiğe sığar. Maalesef muhalefetteki dar bir çıkar grubu toplumdaki güçlü değişim iradesini kendi emelleri ve siyasi ikballeri için kullanmaktan hicap duymuyor” ifadelerine yer verdi. 
 

Bakmadan Geçme