Jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor

Jandarma ekipleri önderliğinde gerçekleştirilen çalışmalar da şüphelenilerek durdurulan şahısların üzerlerinden arama sonucunda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı şehir genelinde uyuşturucu madde satışı ve kullanımının önlenmesi için çalışmalarına devam ediyor. Germencik, İncirliova, Karpuzlu, Kuşadası ve Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda İncirliova ve Kuşadası ilçesinde şüphelenilerek durdurulan M.E. ve İ.D. isimli şahısların üzerinde yapılan arama sonucunda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. 

M.S., G.G., İ.D., B.D., Y.T., N.A. ve İ.D. isimli şüphelilerin de sağlık kuruluşunda yapılmış olan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilirken, gözaltına alınan 7 şahsın emniyetteki işlemleri sürüyor.
 

Yorumlar 1
Sibel Ayşe Pehlivanoğlu 24 Şubat 2024 14:21

Çocukları eğitimden uzaklaştırmak için mi bu çaba? Neden birleştirmeli bir tatil gerçekleşiyor? Tatilleri sevdiriyorsunuz sonra biz uğraşıyoruz çocuklara okulu sevdirmekle. Yazık valla çok yazık!!

Bakmadan Geçme