Kadir Ulusoy İYİ Parti Konya İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

Kadir Ulusoy, Ocak ayında yapılacak olan İYİ Parti il kongresinde Konya il başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Kadir Ulusoy İYİ Parti Konya İl Başkanlığına adaylığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Konya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla İYİ Parti'nin 29 Ocak'ta yapacağı il kongresinde il başkanlığına aday olduğunu açıklayan Kadir Ulusoy, "Sizlerin desteği ve duasıyla İYİ Parti Konya İl Başkanlığına adayım. Ben bir yola çıktım bu yolu sizlerle yürümek istiyorum. İlk vaadim bu İYİ Parti Konya İl binasını taşımak olacak. Bu İl binası bizim faaliyetlerimize yetmiyor. Şehir merkezinde de taşrada da köylerde de ilçelerde de yeni metodlar deneyeceğiz.

Biz Türkiye'nin gidişatından memnun olmayan insanlarız. O sebeple buradayız. Sadece kongredeki insanlara değil, İYİ Parti'deki gönüldaşlarıma sesleniyorum. Hepimiz bir dönüşümü istiyoruz. Biz şu anda hasbihal ediyoruz. AKP hükümeti artık ülkeyi yönetemiyor. Ceberrut bir zihniyete sahipler. Her şeye karar veren tek adam var ve bu adam hiçbir şeye yetişemiyor. Devletin kurumlarına başka bir kurum güvenmiyor. İhracatımız iyi diyorlar ama patlayan ithalattan kimse bahsetmiyor. Türkiye'de gerçek verilerle oynanarak Türkiye için alınacak tedbirlerin önüne geçiliyor. AKP iktidarı cehalletten besleniyor " diye konuştu.

Kadir Ulusoy'un İl Başkanlığına adaylığını açıkladığı basın açıklamasına, İYİ Parti İl Başkanı Mazhar Peker, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanlarıyla, diğer il başkan adayları ve partililer katıldı.

Bakmadan Geçme