Kahraman 'Türkiye Yüzyılında ilçeme Mega Projelerle Katkı Sunmak İstiyorum'

AK Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Kahraman, aday adaylığını açıklamasının ardından stk ve esnaf ziyaretleri ile saha çalışmalarına devam ediyor.

Kahraman 'Türkiye Yüzyılında ilçeme Mega Projelerle  Katkı Sunmak İstiyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahraman, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda ilçemizde hizmet bayrağını daha ileriye taşımak istiyoruz. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizle çok sağlam bir gönül bağı kurdu. Bizde halkımızın bize olan teveccühünü mega projelerle taçlandırmak istiyoruz dedi.

Kahraman 'Türkiye Yüzyılında ilçeme Mega Projelerle  Katkı Sunmak İstiyorum'
“Hem partime hem şehrime yıllarca hizmet etmekten büyük gurur duydum. Verilen hiçbir görevden kaçınmadım. Yine verilen hiçbir görevden kaçınmayacağım.” diyen Kahraman, şunları kaydetti: “ Şimdi ilçem adına hissettiğim bir sorumluluk var. Bu sorumluluğu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  ve vatandaşlarımız takdir ederse yerine getirmek istiyorum.”
  Bugüne kadar bu işin mutfağındaydım şimdi ise işin mutfak kısmından çıkıp bu çalışmaları daha ileriye götürmek istiyorum. Ben ve ekibim Akşehir’imizin geleceğe yönelik olarak vizyon ve misyonuna nasıl katkı sunabiliriz ve daha ileriye taşıyabiliriz bunun gayretinde olacağız. Bu doğrultuda yapacak olduğumuz projelerle ilçemize değer katacağımıza inanıyorum. Şehrin çehresini değiştirecek, gelişimine katkı sunacak çalışmalar hayata geçireceğiz. Hem mesleğimde hem de siyasette edindiğim tecrübelerimi  bir usta edasında ilçemize aktaracağım. Hemşehrilerimizin hiçbir şüphesi olmasın.  Her kesime her gönüle dokunacağız. 

Kahraman 'Türkiye Yüzyılında ilçeme Mega Projelerle  Katkı Sunmak İstiyorum'
Tarımdan Sanayiye,kültür ve turizmden eğitime,kooperatifleşmeden kadın ve gençlerin istihdamına yönelik çalışmalarla şehrin ekonomisini büyüterek,sivil toplum teşekkülleri,kanaat önderleri,merkez ve taşra mahalle muhtarları ile hep birlikte her alanda her anlamda  güçlü bir istişare bağı oluşturup,Cumhuriyetimizin 100.yılında 100 mega proje ile Akşehir’imizi Türkiye Yüzyılında göç veren değil  göç alan ,eriyen  değil büyüyen mega  bir şehir yapmak adına aday adayı oldum dedi.

Bakmadan Geçme