- Haberler
- Güncel
- Kahramanmaraş saldırısı sonrası sözleşmeli erlerden dikkat çeken talep: 'Güvenlik için her göreve hazırız'
Kahramanmaraş saldırısı sonrası sözleşmeli erlerden dikkat çeken talep: 'Güvenlik için her göreve hazırız'
Kahramanmaraş'taki okul saldırısının ardından gündeme gelen güvenlik tartışmaları sürerken, sözleşmeli erler okullarda görev almaya hazır olduklarını belirterek, 'Tecrübemizle çocuklarımızın güvenliği için her göreve hazırız' mesajı verdi.
Bir başka sözleşmeli er ise, görev deneyimlerine dikkat çekerek, “Sınır güvenliğinden hudut hattına kadar birçok alanda görev yaptık. Bu tecrübeyle okullarda da güvenliği en iyi şekilde sağlayabileceğimize inanıyoruz. Atama bekleyen çok sayıda personel var ve bu görev için hazırız” dedi.
Benzer şekilde görüş bildiren bir diğer sözleşmeli er ise, Kuzey Irak ve çeşitli kritik bölgelerde görev yapmış personelin bulunduğunu belirterek, “Beş binden fazla sözleşmeli er atama bekliyor. Uygun görülmesi halinde bu görevi sorumluluk bilinciyle yerine getirecek çok sayıda personel hazır durumda” ifadelerini kullandı.