Kahramanmaraş'taki okul saldırısında ağır yaralanan Mustafa'dan sevindiren haber!
Kahramanmaraş'ta yaşanan okul saldırısında ağır yaralana ve bir aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Mustafa Aslan' dün kritik bir ameliyata alınmıştı. 11 yaşındaki Mustafa Aslan'dan sevindiren haber geldi.
15 Nisan tarihinde Kahramanmaraş’taki Ayser Çalık Ortaokulu’na sekizinci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki İsa Aras Mersinli tarafından yapılan saldırıda matematik öğretmeni Ayla Kaymaz, 8 öğrencisi ve saldırgan hayatını kaybetmişti. Yoğun bakımda tedavi gören 11 yaşındaki Almina Ağaoğlu ise, geçtiğimiz günlerde kurtarılamamış ve yaşamını yitirmişti.
Aynı saldırıda 9 kurşunla ağır yaralanan 11 yaşındaki Mustafa Aslan ise bir aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken Aslan, dün 6 buçuk saatlik bir beyin ameliyatı geçirdi. Hakimiyet.com’dan Şahin Yaldızlı’ya konuşan baba Hasan Aslan ameliyatın başarılı geçtiğini ve Mustafa’nın bilincinin açılması için bekleyeceklerini belirtti.
“DÜN ÇOK 6 BUÇUK SAATLİK BİR BEYİN AMELİYATI GEÇİRDİ”
Bir aydır yoğun bakımda olan oğlu için dua beklediklerini aktaran baba Aslan, “Oğlum günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Dün çok 6 buçuk saatlik bir beyin ameliyatı geçirdi, operasyon başarılı geçti. Şu an gözlerini açıyor ama bilinci halen kapalı. Doktorlar, ‘bilincinin açılmasını bekliyoruz, bunun ne kadar zaman alacağını bilmiyoruz. Belki bir ay belki 3 ay belki de 3 yıl sürer.’ dediler. Dua eden herkese çok teşekkür ediyoruz. Dua bekliyoruz.” söylemlerinde bulundu.
