Kalaycı Amerika'ya Lanet Okudu

TBMM Genel Kurulu'nda devam eden 2024 Merkezi Yönetim Bütçe ve 2022 Kesin Hesap Kanun Teklifi görüşmelerinde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberlerinin Türkiye'yi acıya boğduğunu ifade etti. Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Kalaycı, ailelere ve Türk milletine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Kalaycı, konuşmalarında ABD'ye lanet okudu.

TBMM Genel Kurulu'nda devam eden 2024 Merkezi Yönetim Bütçe ve 2022 Kesin Hesap Kanun Teklifi görüşmelerinde Türkiye'nin terörle mücadelesi ve ekonomik performansı tartışıldı.

KALAYCI ABD’Yİ LANETLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberlerinin Türkiye'yi derin bir acıya boğduğu ifade ederek, terörle mücadelenin Türkiye'nin emperyalist güçlerle mücadelesinin bir parçası olduğunu vurguladı. Terör örgütlerini destekleyen ülkeleri, özellikle ABD'yi lanetleyen Kalaycı, Türkiye'nin terörle mücadelesinin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

AKSU, CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİ SAVUNDU

MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu da şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek terör örgütü PKK'yı lanetledi. Aksu, Türk milletinin teröre boyun eğmeyeceğini, millî birlik ve kararlılıkla terörle mücadeleye devam edileceğini ifade etti. Aksu ayrıca, Cumhurbaşkanlığı hükûmet sisteminin Türkiye'yi belirsizliklerden kurtardığını ve ekonomik istikrarın anahtarı olduğunu savundu.

DERVİŞOĞLU: “TÜRKİYE GERİYE GİDİYOR”

İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Musavat Dervişoğlu, Pençe-Kilit Operasyonu'nda hayatını kaybeden askerlere Allah'tan rahmet dileyerek, Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Hükûmet sistemiyle geriye gitiğini savundu. Ekonomik, hukuki, ahlaki ve bürokratik alanlarda yaşanan gerilemeleri eleştiren Dervişoğlu, büyüme performansının diğer gelişmekte olan ülkelerle kıyaslandığında görece düşük olduğunu ifade etti.

USTA, TÜRKİYE’Yİ GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERLE KIYASLADI

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta da Türkiye'nin büyüme performansını değerlendirdi. Gelişmekte olan ülkelerle karşılaştırmalar yaparak AK Parti hükûmetleri dönemindeki büyüme oranının diğer ülkelerle arasındaki farkın kapanmaya başladığını belirten Usta, büyüme performansının yeterince yüksek olmadığını savunarak ekonomik, hukuki ve ahlaki konulardaki eleştirilerine devam etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme