Kale'den Cihanbeyli'ye Bir Müjde Daha

Cihanbeyli'yi adeta yeniden inşa ederken sağlık alanındaki projeleri de yakından takip ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye yeni bir müjde daha verdi. Kale, yeni Aile Sağlığı ve Sağlıklı Yaşam Merkezi binası ihalesinin bu ay içerisinde yapılacağını açıkladı.

Kale'den Cihanbeyli'ye Bir Müjde Daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yaptığı açıklamada ilçeye yeni bir müjde daha verdi. Çalışmalarını ilk günkü aşkla sürdürdüklerini ifade eden Kale, “Yeni Aile Sağlığı ve Sağlıklı Yaşam Merkezimizin ihalesi bu ay yapılacak. İlçemize hayırlı olsun. Cihanbeyli her alanda olduğu gibi sağlık hizmetlerinde de hak ettiği konuma yükselmektedir. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Desteklerinden dolayı kıymetli hemşehrimiz, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YENİ OTOGAR PROJESİ EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

İlçeye ayrıca yeni bir otogar binası kazandıracaklarını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, konuyla ilgili ihalenin önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtti. Kale, ilçe projelerinin hayata geçmesinde her zaman büyük desteklerini gördükleri Dünya Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

HAYVAN BARINAĞI PROJESİ İÇİN GERİ SAYIM

Yeniceoba mahallesinde yapımı devam eden Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi inşasının artık son aşamaya geldiğini ifade eden Kale, “Cihanbeyli’ye çok büyük ve modern bir hayvan barınağı ve rehabilitasyon merkezi kazandırıyoruz. Tamamlanmasına sayılı günler kaldı. Bu önemli merkezi Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapıyoruz. Konuyla ilgili duyarlılığına yakından şahit olduğumuz Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay bizlere çok büyük destek veriyor. Kendisine tüm hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bakmadan Geçme