Karabacak güven tazeledi

Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odasının seçimli genel kurulu geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Yapılan seçimlerin sonucunda Odanın mevcut Başkanı Muharrem Karabacak 448 oy alarak yeniden başkan seçildi.

Karabacak güven tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oylama öncesi kürsüye gelerek bir konuşma yapan Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak şunları söyledi:

“Saygıdeğer meslektaşlarım, değerli büyüklerim, kıymetli arkadaşlarım, müstesna kardeşlerim, hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum.

Hoşgeldiniz Şerefler bahşettiniz,

Söze ne hacet; Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz,

Saygıdeğer Meslektaşlarım,

Çocukluk yıllarımdan itibaren Odamızın her bir kademesinde görev yapma bahtiyarlığına eriştim. Bu Odanın ve böylesine eşsiz ve seçkin Üyelerden oluşan hazirunun neferliğini yapmaktan dolayı her daim gurur ve onur duydum.

Görevde bulunduğumuz süre içerisinde Esnafımızın aleyhine hiç bir karar aldırmamakla birlikte, emsal ve örnek kararların çıkmasını sağlayarak takip edilen ve parmakla gösterilen İl ve Oda olduk.

“KONYA ULAŞIMI GÜVENLİ ELLERDE” sloganıyla MİNİBÜSCÜLÜĞÜMÜZLE ,“ÇOCUKLARIMIZ BİZİMLE GÜVENDE” sloganıyla SERVİSCİLİĞİMİZLE her zaman gurur duyduk, kamuoyunun takdirini aldık.

Şehrimizde sorunsuz ve kaliteli ulaşım hizmetini ifa eden Konya Kalkmadan kalkan, yatmadan yatmayan Cefakar ve Vefakar Esnafımıza, kıymetli Şoförlermize çok teşekkür ediyor, birlikte yol yürüdüğümüz Durak Başkanlarımıza, Servis Temsicilerimize şükranlarımı sunuyorum.

KONYA Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odamız şu an Türkiye genelinde faaliyet gösteren Minibüscü ve Servisci Esnafımızın umudu noktasındadır.

Bugün buradan alacağımız Emanet bir FATİHA, bir başlangıca BİSMİLLAH olacak. Bugün burda vereceğiniz bir oy aslında yukarılara hepnizin ayrı ayrı bir mesajı olacak. Bugün gözler bu salonda, TÜRKİYE burdan çıkacak mesajlara odaklanacak.

Hak edene Hakkını HAK’tan ötürü vermek lazım.”

Konuşma ve faaliyet raporlarının okunup, müzakere edilmesinin ardından seçimlere geçildi.

Seçimlerin sonunda mevcut Başkan Muharrem Karabacak 448 oy alarak yeniden Başkan seçildi.ŞENGÜL GÜRBÜZ

Bakmadan Geçme