Karabulut'a destek ziyaretleri sürüyor!

AK Parti Bozkır Belediye Başkan Aday Adayı Nazif Karabulut'a birlik başkanlarından destek ziyareti geldi.

Karabulut'a destek ziyaretleri sürüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Bozkır Belediye Başkan aday Adayı Nazif Karabulut seçim çalışmalarına Bozkırda devam ediyor. Muhtarlarla ve esnafla istişare toplantıları yapan Karabulut "Bozkırımızı Türkiye Yüzyılı Şehirleri projesinde örnek bir ilçe yapacağız" diye konuştu.

BİRLİK BAŞKANLARINDAN ZİYARET

Karabulut “Bugün Güzel Bozkırımda beni ziyaret eden, beni duygulandıran Konya’mızın bir birinden değerli sivil Toplum kuruluş Başkanları, Konya Damızlık Sığır yetiştiricileri DSYB Başkanı Edip Yıldız ,Konya koyun keçi KKYDB Başkanı Fettah Öztürk, Konya Hayvancılık kooperatif HAYKOP Başkanı Yakup Çiçek, Meram Süt Birliği Başkanı Hasan İşler, Karatay Ziraat Odası Başkanı Rıfat Kavuneker ve Karapınar süt birliği Başkanı Mehmet Tartan Ak Parti Bozkır Belediye Başkanı aday adaylığım sürecinde beni yalnız bırakmayarak desteklerini bildirmek için Bozkırımıza gelerek ziyarette bulunmuşlardır" dedi.

HER ŞEY BOZKIRIMIZ İÇİN

Karabulut "Değerli Başkanlarımla değişik platformlarda üreticilerimizin problemlerini çözmek, üreticilerimize katma değer sağlayacak çalışmalar yaptık. Değerli başkanlarım şimdiye kadar devam eden olumlu iş birlikteliğimizin bundan sonra da devam etmesi, Bozkıra yapılacak her türlü hizmette yanımızda desek olacaklarını beyan etmişlerdir. Değerli başkanlarımla birlikte Bozkırda esnaf ziyareti ve Bozkır Postasını da ziyaret ederek çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Her şey Bozkırımız ve Bozkırımızın Türkiye Yüzyılı Şehirler projesinde hak ettiği yerde olmasını sağlamaktır.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme