Karaca'dan gazetemize ziyaret

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve beraberindeki heyet 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulundu.

Karaca'dan gazetemize ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Seyit Karaca ziyaret kapsamında Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz ve gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı ile görüştü. 

Ziyarette gazetecilerin Gazeteciler Günü’nü kutlayan Seyit Karaca diğer yandan DEVA Partisi’nin seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Seyit Karaca 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde DEVA Partisi’nin kendi adayıyla gireceğini söyledi. Bu kapsamda DEVA Partisi, Konya’da 31 ilçeden 5’inde ve Konya Büyükşehir Belediye’sinde aday olacak isimleri açıkladı. Seyit Karaca, Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. 

Seyit Karaca görüşme sırasında Konya halkının temel sorunlarına ve yapmayı planladığı projelere değindi. Karaca, Konya’da ulaşımın güçleştiğini ve metro yapılması gerektiğini savundu. Diğer yandan Konya halkının tatlı su sorunundan, sağlık sorununa, NEÜ öğrencilerinin yaşadığı ulaşım problemi gibi birçok konuya değindi. Başkan seçildiği takdirde bu sorunlara el atacağını belirten Karaca Konya halkından destek beklediğini ifade etti.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme