Karaca: Deva kadroları ülkemizi saygın bir ülke konumuna getirecek

Hafta sonu Ankara'da Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın 22 Eylem Planını açıkladığı toplantıyı değerlendiren Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, 'Deva kadroları Türkiye'yi yönetmeye hazırdır. Genel Başkanımızın açıkladığı 22 Eylem Planının 3 taşıyıcı sütunu vardır: Birincisi Güçlü, sürdürülebilir ve kapsayıcı Ekonomi. İkincisi Özgür, güçlü ve mutlu bir toplum. Üçüncüsünü de Kaliteli kamu yönetimi, saygın ülke oluşturmaktır' diye konuştu.

Karaca: Deva kadroları ülkemizi saygın bir ülke konumuna getirecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seyit Karaca değerlendirmesinin devamında şunları dile getirdi: “Haftta sonu Ankara'da Türkiye genelindeki teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımıza Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan binlerce maddeden oluşan 22 eylem planımızı açıkladı. 

Genel Başkanımızın açıkladığı Eylem Planıyla Türkiye tarihinde bir ilk yaşanıyor. Daha seçim tarihi dahi açıklanmamışken, en ufak detayına kadar Hükümet programının detaylarını, uygulama takvimini açıkladı.

Yine ilk kez bir siyasi parti olarak tarımdan teknolojiye, ekonomiden insan haklarına, ne yapacağına dair günü gününe yapılmış bir çalışmayı seçmenlere sundu. İlk kez bir muhalefet partisi olarak, ‘İktidara gelirseniz ne yapacaksınız?' Sorusuna özgüvenli bir şekilde detaylıca yanıt verdi.  Deva kadroları olarak Biz bu ülkeyi yönetmeye hazırız. 22 Eylem Planımızın 3 taşıyıcı sütunu vardır: Birincisi Güçlü, sürdürülebilir ve kapsayıcı Ekonomi. İkincisi Özgür, güçlü ve mutlu bir toplum. Üçüncüsü Kaliteli kamu yönetimi, saygın ülke oluşturmaktır" dedi. 

"TÜRKİYE’NİN 6 AYDA GEÇİRDİĞİ DÖNÜŞÜME İNANAMAYACAKSINIZ"
Deva Partisi iktidarında Türkiye'nin rahat bir nefes alacağına dikkat çeken Seyit Karaca, “AK Parti iktidarının ülkemizi 20 yılda getirdiği nokta ortadadır. İnsanlar hayatından, sevdiklerinin hayatından endişe duyuyor. İnsanlar ülkesinden, siyasetten endişe duyuyor. Gençlerimizden yaşlısına hemen hemen toplumumuzun bütün kesimi endişelidir. Bu iktidarın hoyrat politikalarından, yaptığı haksızlıklardan, yaşam tarzlarına yaptığı baskıdan, fakirliği mecburi istikamet haline getiren icraatlarından, eğitimi hallaç pamuğuna çevirip çocukların yarınlarını mahvetmesinden endişe etmeyin.22 eylem planımızı aynı anda uygulamaya koyduğumuz gün, Türkiye’nin 6 ayda geçirdiği dönüşüme inanamayacaksınız. 

“EKONOMİK KRİZ İKLİMİ KALDIRACAĞIZ”
Derin bir özgürlük nefesi alacağız. İlk 6 ayda ekonomik kriz iklimini ortadan kaldıracağız. İkinci senemiz bitmeden enflasyonu tek haneye indireceğiz. Solcusundan, sağcısına; ulusalcısından, liberaline; sosyalistinden, muhafazakarına; Türkünden, Kürtüne; Sünnisinden, Alevisine; inananından, inanmayanına; ‘Bunlar bir araya gelmez’ dedikleri kim varsa; biz, hep beraber, hukuk için, adalet için, özgürlük için buradayız. Milletimizin desteğiyle partimiz Deva'nın iktidarında, Türkiye’nin Yeni Yüzyılına damgamızı vuracağız. Özgürlük damgamızı, demokrasi damgamızı, adalet damgamızı, zenginlik damgamızı vuracağız. Ülkemiz bir nefes alarak, her alanda kalkınan ve güçlenen bir ülke olacağız" şeklinde konuştu.  

Karaca: Deva kadroları ülkemizi saygın bir ülke konumuna getirecek

Bakmadan Geçme