Karaca: Teşekkür borcumuz var!

Deva Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca, Konya Büyükşehir Belediyesi ve merkez üç belediyenin sağlık çalışmaları hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Karaca, 'Hekim olmak ve Konyalı olmak münasebetiyle üç merkez ilçe belediyemize Konya adına bir teşekkür borcumuz var' dedi.

Karaca: Teşekkür borcumuz var!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Uğur İbrahim Altay, döneminde Otizimli çocuklar için başlattığı SOBE, Karata Belediyesi Mehmet Hançerli, tarafından başlatılan ve Karatay Belediye Başkanı  Hasan Kılca, tarafından başarıyla yönetilen Alzheimer Bakım Evi, Meram Beleddiye Başkanı Mustafa Kavuş, ve ekibi tarafından Down sendromlu çocuklar için başlatılan çalışma için, Konya Deva Partisi İl Başkanı Seyit Karaca, teşekkür borcunun olduğunu bildirdi. 

“TEŞEKKÜR BORCUMUZ VAR”

Karaca şu şekilde konuştu: “Hekim olmak ve Konya’lı olmak münasebetiyle üç merkez ilçe belediyemize Konya adına bir teşekkür borcumuz var! Uğur İbrahim Altay, Başkan döneminde Selçuklu Belediyesi  Selçuklu Belediyesi tarafından başlatılan Otizmli çocuklarımıza yönelik SOBE çalışması  Ahmet Pekyatırmacı, Başkan döneminde de başarı İle yürütülüyor. Karatay Belediyemiz tarafından Mehmet Hançerli, Başkan döneminde başlatılan Alzheimer Gündüz Bakım Evi çalışması Hasan Kılca, Başkan döneminde de başarı ile sürdürülüyor.  Son olarak ta Meram Belediyesi tarafından Mustafa Kavuş, Başkan ve ekibi tarafından DOWN Sendromlu çocuklarımız için başlatılan çalışma ilimiz adına güzel çalışmalar. Tüm projelerde ilimizin üniversitelerinin ve meslektaşlarımın katkılarının olduğunu da biliyorum. Herkesin emeklerine sağlık. Rahatsızlıklarla sınanan ailelerin yerel yönetim olarak yanında olmak büyük bir sorumluluk örneğidir. Tebrikler" 

Bakmadan Geçme