• Haberler
  • Ekonomi
  • Karadeniz Turunu Ucuza Getirin: Vodafone'lular Seyahatini 500 TL Ucuzlatıyor!

Karadeniz Turunu Ucuza Getirin: Vodafone'lular Seyahatini 500 TL Ucuzlatıyor!

Yıl sonu coşkusunu Karadeniz turları ile tamamlamak isteyenler için 500 TL indirim kampanyası duyuruldu.

Vodafone hat sahipleri için geçerli indirimli seyahat kampanyası yılın son günlerine özel unutulmaz anılar oluşturmak için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Karadeniz tur satın alımlarında geçerli 500 TL nakit indiriminden faydalanmak isteyenlerin yalnızca Vodafone abonesi olması yetiyor.

Kampanya katılımlı olup 31 Aralık tarihine kadar şartları yerine getiren her hak sahibi için aktif hale gelecektir. Karadeniz turunda 500 TL indirim kampanyası kapsamında sunulan faydadan yararlanmak isteyenlerin Seyahat Yanımda uygulaması içerisinden tur bileti satın alımını gerçekleştirmesi yetecek.

Karadeniz Tur Bileti Alımına 500 TL İndirim Nasıl Kazanılır?

Kampanya dönemi boyunca 5.000 TL ve üzeri Karadeniz tur satın alımlarında anında 500 TL indirim aktif hale geliyor. Tarife şartı aranmaksızın tüm Vodafone aboneleri için geçerli olan kampanya ödeme adımında aktif hale getirilebilir.

Karadeniz tur bileti satın alma sırasında “kupon kullanmak istiyorum” alanına ilgili kampanya kodunu girenler kârlı çıkacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ödeme adımında Vodafone'da kayıtlı telefon numarasını tuşlaması yetiyor.

Karadeniz Tur Biletine 500 TL İndirim Kodu

Karadeniz turunu ucuzlatan seyahat kampanyasının indirim kodu YTUR500 olarak tanımlanmıştır. Tüm hak sahipleri kampanya dönemi boyunca en fazla 500 TL indirim kazanılabilir.

 

Bakmadan Geçme