Karaduman: 14 Mayıs'ta 'yeter artık' diyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adnan Menderes'in ezici bir çoğunlukla seçimi kazandığı 14 Mayıs tarihine işaret ederek seçim tarihini açıkladı. yaptığı açıklamaya karşı Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman 14 Mayıs2ta yeniden 'yeter artık' diyeceğiz.' ifadesini kullandı.

Karaduman: 14 Mayıs'ta  'yeter artık' diyeceğiz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, "14 Mayıs'ta bütün milletimizle omuz omuza, yürek yüreğe, yeniden 'yeter artık' diyeceğiz." ifadesini kullandı.

Karaduman, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında 14 Mayıs 1950'yi işaret ederek, 14 Mayıs 2023'te seçimlerinin olacağını söylediğini hatırlattı.

Türkiye'nin bir seçim sürecine girdiğini kaydeden Karaduman, "İnanıyorum ki 14 Mayıs 2023 günü, ülkemizin aydınlık yarınlarına kavuşabildiği, insanımızın geleceğe umutla bakabildiği bir Türkiye'nin inşasına vesile olacaktır." diye konuştu.

14 Mayıs 1950 seçimlerinin, iktidarın değiştiği, tek parti döneminden ülkenin devralındığı bir seçim olarak tarihe geçtiğini anımsatan Karaduman, "Ekonomide, hukukta, her alanda yaşanan bütün bu sorunlardan sonra eğer hükümet 14 Mayıs'ta milletimizin 'yeter artık' diyeceğini ifade ediyorsa, bu, milletin kendilerine 'yeter artık' diyeceğini açık bir şekilde kabul etmektir; malumun ilanından başka bir anlam taşımamaktadır. Bizler de Saadet Partisi olarak 'yeter artık' diyeceğiz. 14 Mayıs'ta topyekun bütün milletimizle omuz omuza, yürek yüreğe ve hep birlikte yeniden 'yeter artık' diyeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Bakmadan Geçme