Karaman KYK yurtlarında ebru kursu yoğun ilgi görüyor

Karaman KYK Kız Yurdunda açılan ebru kursu öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Karaman KYK yurtlarında ebru kursu yoğun ilgi görüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni bir öğretim dönemi başlangıcıyla birlikte, Karaman Kız Yurdu'nda öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliklerin sayısı hızla artıyor. Bu kapsamda, Karaman Kız Yurdu'nda 20 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen ebru kursu büyük ilgi görüyor. Ebru sanatının inceliklerini öğrenme fırsatı sunan kurs, deneyimli eğitmen Nilüfer Çetin tarafından yönetiliyor. Öğrenciler, hem ebru sanatına dair bilgi edinirken hem de günün stresinden arınma şansını elde ediyorlar.

Boş zamanlarını yeni bir sanat öğrenerek değerlendirdikleri için memnun olduklarını belirten öğrenciler, “Ebru sanatı eğitimlerimiz eğlenceli bir şekilde devam ediyor. Eğitmenimiz Nilüfer Çetin ile birlikte bu sanatın tüm inceliklerini öğrenme fırsatı buluyoruz. En güzeli de bu sanatı ücretsiz bir şekilde alıyoruz. Bizlere böylesine güzel ve anlamlı hizmetin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Karaman KYK yurtlarında ebru kursu yoğun ilgi görüyor

Gençlik ve Spor BakanlığI (GSB) Karaman Yurtlarında barınan öğrencilerin dolu dolu bir yıl geçirmeleri için çalışmalara devam ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, “GSB Karaman Yurtlarımızda yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte birçok alanda ücretsiz kurslarımızı öğrencilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Son olarak Karaman Kız Yurdumuzda öğrencilerimiz için ebru kursumuzu açtık. Öğrencilerimiz açılan bu kurslarla hem sanat öğreniyorlar hem de boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Öğrencilerimizin mutlu ve huzurlu olması bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu.

Bakmadan Geçme