Karamollaoğlu: Sanırım Bahçeli partisini ikna edemedi

Saadet Partisi Genel Başkanı temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından emekliler için meclisteki seyyanen zam verilmesi hakkında konuştu. Karamollaoğlu, 'Bahçeli, sanırım partisini ikna edemedi' dedi.

Karamollaoğlu: Sanırım Bahçeli partisini ikna edemedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin mecliste ortak bir grup kurmasıyla birlikte emeklilere yapılan yüzde 25’lik zammı yeterli bulmadığı için seyyanen zam yapılmasını istemişti. Meclise verilen seyyanen zam önergesi AK Parti ve MHP’nin oyları ile iptal edildi. 

Önergenin iptal edilmesi ile ilgili sosyal medya hesabından konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Devlet Bahçeli’nin zammı yetersiz bulduğunu lakin partisini ikna edemediğini iddia etti.  Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Mış" gibi yaparak emekliye verilecek zammı yetersiz bulduğunu söyleyen Devlet Bahçeli sanıyorum partisini bu konuda ikna edemedi”

Emeklilere verilen seyyanen zam önergesinin AK parti ve MHP’nin oyları le reddedildiğini belirten Karamollaoğlu, “Saadet Partisi grubumuzun emeklilere seyyanen zam verilmesi önerisi Ak Parti-MHP oylarıyla reddedildi. Emekliler yine açlık sınırının altında bir maaşa mahkum edildi” şeklinde konuştu. 
 

Bakmadan Geçme