• Haberler
  • Konya
  • Karapınar Acıgöl çevresi çöplerden arındırıldı

Karapınar Acıgöl çevresi çöplerden arındırıldı

Konya'nın Karapınar ilçesinde bulunan Acıgöl'ün çevresi çöplerden arındırıldı.

Karapınar Acıgöl çevresi çöplerden arındırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Karapınar ilçesinde bulunan Acıgöl'ün çevresinde gerçekleştirilen temizlik çalışmasını başarıyla tamamlandı.

Ekipler, Acıgöl çevresinde geniş bir alanda temizlik yaparak gölün doğal güzelliklerini koruma amacıyla çalıştı. Gölün üst yamaçlarından sahil bölümüne kadar olan alanda poşet, su şişesi, içki şişesi ve diğer atıkları toplayarak çöpleri özenle poşetlere yerleştirdi. Gölün görüntüsünü bozan ve kirleten poşet, su şişeleri, içki şişeleri ve diğer atıklar işçiler tarafından toplandı ve ardından kamyonlarla götürüldü.

Karapınar Acıgöl çevresi çöplerden arındırıldı

Karapınar Belediyesi Temizlik işleri Müdürü İbrahim Verim, "Gölümüz yüzmek, dinlenmek ve stres atmak isteyenlerin sıkça ziyaret ettiği ve dinlendiği bir göl. Önemli yol güzergahında olması sebebi ile çok sayıda insan geliyor. Belediye olarak duş kabinlerini dezenfekte edip göl kenarına bırakılan atıkları ekiplerimiz temizledi. En iyi temizlik çevreyi kirletmemek. Gölü hep beraber korumalıyız. Çünkü hepimiz gölden yararlanıyoruz" şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme