Karapınar'da uçurtma şenliği düzenlendi

Konya Karapınar'da ilkokul öğrencileri, Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen eğlenceli uçurtma şenliğinde buluştu. Çocukların renkli uçurtmaları gökyüzünde dans ederken, unutulmaz anlar yaşandı.

Karapınar'da uçurtma şenliği düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'nın neşeli ilçesi Karapınar, renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Karapınar İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün organize ettiği uçurtma şenliği, ilkokul öğrencilerini Atatürk Stadyumu'nda buluşturdu. Gökyüzünü uçurtmaların cıvıl cıvıl renkleriyle süsleyen minik öğrenciler, eğlencenin ve dostluğun keyfini çıkardı.

Karapınar'da uçurtma şenliği düzenlendi

Şenlikte yüzlerce öğrencinin katılımıyla, Karapınar'da eğitim ve aile etkinlikleri adına önemli bir gün kaydedildi. Çocukların yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri bu etkinlik, onlara açık havada oyun oynama ve sosyal becerilerini geliştirme fırsatı sundu. Uçurtma şenliği, ailelerin de katılımıyla tam bir şölene dönüştü.

Karapınar'da uçurtma şenliği düzenlendi

Karapınar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Ali Karakul, “Uçurtma şenliğine katılan öğrencilerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı bu türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu faaliyetlerle çocuklarımızın arasında arkadaşlık bağlarını güçlendirme ve kendilerini ifade edilmelerine de fırsat tanımış olacağız” dedi.

Bakmadan Geçme