Karatay Belediyesi Ovakavağı'na sosyal tesis kazandırdı

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı Ovakavağı mahallesine, çok amaçlı sosyal tesis kazandırıldı.

Konya'nın Karatayb ilçesine bağlı Ovakavağı mahallesinde içerisinde muhtarlık ofisi de bulunan çok amaçlı sosyal tesis kazandırıldı. Karatay Belediyesi, mahallelilerin talepleri doğrultusunda mahalleye birçok proje kazandırdı. Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek bir projeyi daha mahallelilere kazandırdı. 

Karatay Belediyesi Ovakavağı mahallesine içerisinde muhtarlık ofisi bulunan çok amaçlı sosyal tesis, düzenlenen törenle mahalleliye kazandırıldı. Ovakavağı Sosyal Tesisi, 150 metrekare alana sahip olup, çok amaçlı olarak tasarlandı. Sosyal Tesisin toplam maliyeti ise 2 milyon 880 bin lira olarak belirlendi.

Törende konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, temel hedeflerinin Karatay’a hizmet etmek ve hizmet ile yatırımların kalitesini daha da artırmak olduğuna dikkat çekti. Karatay’ın tüm mahallelerine eşit hizmet götürdüklerini vurgulayan Başkan Kılca, “Sık sık muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Bu noktada yola çıkarken merkezde ne varsa merkeze uzak mahallelerimizde de aynısı olacak kararını almıştık. Ovakavağı Mahallemizi ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin taleplerini not ettik. Burada altyapı ihtiyaçları, sosyal tesis ihtiyacı vardı. Notlarımızı aldık ve hepsini teker teker yerine getirdik. Merkezdeki tüm sokaklarımızı kilit parke yaptık. Ana caddelerimizi sıcak asfalt yaptık. İsmil’e yaklaşık 9 kilometre sıcak asfalt yaptık. Hayıroğlu bağlantısını hem genişlettik hem de sıcak asfalt olarak yeniledik. Şimdi sulama kanallarımızın betonlanması çalışmasını yürütüyoruz. Çiftçilerimiz, tarımsal üretim noktasında büyük alın teri döküyor. Bilhassa tarımın ve gıdanın önemini pandemi sürecinde daha iyi anladık. Dolayısıyla çiftçilerimize ve hemşehrilerimize ne kadar destek versek azdır. Vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerini çeşitlendirecek sosyal tesislerimizi tüm mahallelerimizde yapıyoruz. Ovakavağı Mahallemize de içerisinde muhtar ofisi de bulunan çok amaçlı bir sosyal tesis kazandırdık. Hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğu için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Ovakavağı Sosyal Tesisis açılışına Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve yönetim kurulu üyeleri, Karatay mülki erkanı, Karatay Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme