Karatay'da Fidan Dikim Etkinliği Düzenlendi

Karatay Belediyesi, Karatay Kent Konseyi ile Konya Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği, fidan dikimi etkinliği düzenledi. Programda yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu.

Karatay'da Fidan Dikim Etkinliği Düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe genelinde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren   Karatay   Belediyesi,   Karatay   Kent   Konseyi   ve   Konya   Sosyal   Hizmet Uzmanları Derneği ile birlikte fidan dikme etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında Sedirler   Caddesi   üzerinde   Karatay   Belediyesi   Park   ve   Bahçeler   Müdürlüğü ekiplerince hazırlanan alanda yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu.

Karatay'da Fidan Dikim Etkinliği Düzenlendi

AĞAÇLAR GELECEĞE BIRAKILAN EN BÜYÜK MİRAS

Etkinlik hakkında bilgi veren Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürahim Arslan,Yeşil alanların geleceğe bırakılan en büyük miras olduğuna vurgu yaptı. Geleceğe nefes   olmak  istediklerini   söyleyen   Abdürahim   Arslan;   “Karatay   Belediyemizin öncülüğünde Sivil Toplum Kuruluşları ile birçok etkinlik düzenliyoruz. Şimdi de anlamlı bir etkinlikte fidanlarımızı toprakla buluşturuyoruz. Karatay Kent Konseyi olarak kamu yararına olan tüm projelerde olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Karatay'da Fidan Dikim Etkinliği Düzenlendi

SHUDER’DEN KARATAY BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Etkinlik   için   Karatay   Belediyesi’ne  teşekkür eden   Sosyal   Hizmet  Uzmanları Derneği (SHUDER) Konya Şube Başkanı Mustafa Topak ise şunları söyledi; “Karatay Belediyesi ve Kent Konseyi’nin katkılarıyla bugün güzel bir program gerçekleştirdik. Geleceğimize   güzel   ve   yeşil   bir   dünya   bırakabilmek   için   bir   hatıra   ormanı oluşturduk.   Oluşturduğumuz   hatıra   ormanı   ile   gelecek   nesillere   gölgesinde yaşayabilecekleri bir alan da bırakmış oluyoruz. Karatay Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.”

Bakmadan Geçme