Karatay Kent Konseyi'nden 'Anne Kız Kampı'

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, çocukların sosyalleşmesi, aileleri ve arkadaşlarıyla daha fazla kaynaşabilmesi amacıyla 'Anne-Kız Kampı' düzenledi.

Karatay Kent Konseyi'nden 'Anne Kız Kampı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, çocukların sosyalleşmesi, aileleri ve arkadaşlarıyla daha fazla kaynaşabilmesi amacıyla “Anne-Kız Kampı” düzenledi. Kampa katılan anneler ve kızları, gün boyunca kendileri için özel olarak hazırlanan sosyal, kültürel ve sportif alanında birçok eğlenceli etkinliğe katılarak unutulmaz bir gün yaşadı.
Karatay Belediyesi Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Ortaöğretim Çalışma Grubu’nun gönüllü öğrencileri ve annelerini “Anne-Kız Kampı”nda buluşturdu.  
Taşkent Atabey Gençlik Kampı’nda düzenlenen “Anne-Kız Kampı”, Sabah Namazı ve sabah sporuyla başladı. Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından kültürel sosyal ve sportif etkinliklerin startı verildi. Anne ve kızları; parfüm, bileklik, ahşap boyama, kodlama, küçülen desenler, keçeden tasarım gibi atölyelerde hem eğlenceli vakit geçirdi hem de el becerilerini geliştirici eğitimler aldı.
El becerilerinin yanı sıra birçok sportif faaliyet de “Anne-Kız Kampı”nın önemli bölümleri arasındaydı. Bu kapsamda okçuluktan Paintball’a, Matrak oyunundan tabu ve halk oyunlarına kadar birçok oyunlar oynandı, kamp ateşi başında eğlenceli anlar yaşandı. Öte yandan Karatay Belediyesi Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen kampa Gençlik Meclisi Ortaöğretim Çalışma Grubu’nun 45 gönüllü öğrencisi olmak üzere toplamda 100 kişi katıldı.
Programı düzenleyen ve katılan herkese teşekkür eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ve yarınların teminatı çocuklar ve gençler için önemli çalışmalara imza atmaya devam ettiklerinin altını çizdi.
“Anne-Kız Kampı”nın ailelerden güzel bir ilgi gördüğünü kaydeden Başkan Hasan Kılca; “Anne-Kız Kampı sayesinde çocuklarımız anneleriyle daha da sosyalleşti ve aralarında güçlü bağlar oluştu. 100 kardeşimizin katıldığı kampta anneler ve kızları, katıldıkları eğitimler ve atölye çalışmalarıyla unutamayacakları özel anılar biriktirdiler. Bu vesileyle kampımıza ilgi gösteren bütün ailelerimize ve programa katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme