Karatay'a Yeni Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası

Karatay'ın tamamında hayata geçirilen yeni park, bahçe, yeşil kuşak ve daha birçok projeyle ilçenin yeşil dokusuna önemli katkılar sağlayan Karatay Belediyesi'nin yeni Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmet binası hizmete açıldı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 'Tüm çalışma arkadaşlarımız bizim baş tacımızdırlar ve her şeyin en iyisine layıktırlar. Sizlerin önemli katkı ve gayretiyle Karatay'ımız her geçen gün daha da güzelleşiyor değişiyor' dedi.

Karatay'a Yeni Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay’ın tamamında hayata geçirilen yeni park, bahçe, yeşil kuşak ve daha birçok projeyle ilçenin yeşil dokusuna önemli katkılar sağlayan Karatay Belediyesi’nin yeni Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmet binası hizmete açıldı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Tüm çalışma arkadaşlarımız bizim baş tacımızdırlar ve her şeyin en iyisine layıktırlar. Sizlerin önemli katkı ve gayretiyle Karatay’ımız her geçen gün daha da güzelleşiyor değişiyor” dedi.
Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası tamamlanarak hizmete girdi.
Karaarslan Üzümcü Mahallesi’ndeki hizmet binasının açılışı ise Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.


ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ BİZİM BAŞ TACIMIZDIR
Açılış öncesinde konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.
Başkan Hasan Kılca; “Tüm çalışma arkadaşlarımız bizim baş tacımızdırlar. Onlar her şeyin en iyisine layıktırlar dedik ve hem park ve bahçeler müdürlüğümüz hem de Tatlıcak’taki müdürlüklerimiz için yeni hizmet binalarımızın yapımı kararı almıştık. Zira Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz daha önce iki ayrı yerleşkede prefabrik yapıdan oluşan bir yerde hizmet veriyordu. Yıllardır da Karatay’ımızda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin büyük gayretleriyle çok güzel işlere imza atıldı. Günümüzün şartları gereği yeni hizmet binalarının olmasına yönelik planlama yaptık ve bugün itibariyle de Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün yeni hizmet binasının açılışını yapıyoruz. 1600 metrekare inşaat alanı ve bodrum ile birlikte 3 kattan oluşan yeni binamız, personelimizin soyunma odası ve duş alanlarından idari büroları ile daha birçok bölümden oluşuyor. Yaklaşık 10 milyon liraya mal olan yeni hizmet binamız personelimizin daha güzel hizmet etmesine de vesile olacaktır” ifadelerini kullandı.


KARATAY’IMIZ HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜZELLEŞİYOR
Karatay’ın belediye yatırımları ve projeleri sayesinde her geçen gün daha da güzelleştiğine vurgu yapan Hasan Kılca, sözlerini şöyle tamamladı; “Karatay’ımız güzelleşiyor ve değişiyor. Hamdolsun her hafta ya bir temel atma ya da açılış gerçekleştirerek hemşehrilerimizin karşısına çıkıyoruz. Bizler hizmet ve eser siyaseti yapıyoruz. Laf üretip başkalarına cevap vermek yerine gönlü güzel Karataylı hemşehrilerimize söz verdiğimiz hizmeti veriyoruz bundan sonra da aynı anlayışla hareket etmeye devam edeceğiz. Bu yolda ve elde edilen başarıda en büyük pay da mesai arkadaşlarımızındır. Bu vesileyle tüm işçi ve memurlarımıza, mühendislerimize, müdürlerimiz ve belediye başkan yardımcılarımıza, belediye meclis üyelerimiz ile muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Uzun yıllar ilçemize hizmet vermesi temennisiyle yeni hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyorum.”
Edilen duaların ardından Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası açıldı. Açılışın ardından Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve muhtarlar, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasını gezdi.

 

Bakmadan Geçme