KARBİAD ailesi iftarda buluştu

Karapınar İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği (KARBİAD), düzenlediği 1. geleneksel iftar yemeğinde üyelerini bir araya getirdi. İftar yemeğinde konuşan KARBİAD Başkanı Suat Emre, dernek olarak daha sık bir araya gelmeyi ve Karapınar, Konya ve Türkiye'nin kalkınması için ellerinden geleni yapmayı amaçladıklarını belirtti.

KARBİAD ailesi iftarda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karapınar İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği (KARBİAD), düzenlediği geleneksel iftar yemeğiyle üyelerini bir araya getirdi. İftar yemeğine, Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, bir önceki dönem Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Söz Gıda A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sözen, Karapınar'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve birçok davetli katıldı. Dernek üyeleri, katılımcı misafirlerle yakından ilgilenerek samimi bir ortamda bir araya geldiler. 

KARBİAD ailesi iftarda buluştu
“BİRÇOK PROJEDE İMZAMIZ VAR”
Karapınar İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği (KARBİAD) Başkanı Suat Emre, derneğin kuruluşundan bu yana Karapınar, Konya ve Türkiye için önemli çalışmalar yürüttüklerini vurguladı. Emre, "KARBİAD olarak kurulduğumuz günden bu yana birçok projeye ve çalışmaya imza attık. Özellikle Karapınar'ı, Konya ve Türkiye genelinde adından iyiliklerle, hoş cümlelerle söz ettirmeye çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bir araya getirdiğimiz insanlar ve bürokratlar öncelikle Karapınar'a, ardından Konya'ya ve Türkiye'ye ciddi katkılar sundu.

KARBİAD ailesi iftarda buluştu

Biz de, ülkemizi seven, şehrimizi ve ilçemizi seven iş insanları olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken aynı zamanda ilçemize ne gibi yatırımlar kazandırabileceğimizi düşünüyoruz. Eğitimden farklı alanlarda yapılan yatırımlara ve eksikliklere kadar birçok başlıkta istişareler yaparak çözüm konusunda projeler sunuyoruz. Her başlıkta ilgili kurullar ve yetkili kurumlara görüşürken, etkili kurumlara da projeler sunuyoruz. Bugüne kadar birçok projede emeğimiz ve katkımız oldu. Karapınar'a yapılabilirlik anlamında birçok konuda çözüm üretebileceğimiz açıktır. İlerleyen günlerde önceliğimiz Karapınar, Konya ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamak için istişareler yaparak gerekli görüşmeleri gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

KARBİAD ailesi iftarda buluştu
“KARAPINAR’IMIZ YÜKSELEN BİR DEĞER”
Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, Karapınar'ın tarım ve hayvancılık alanında Türkiye'de ve özellikle Konya'da yükselen bir değer olduğunu vurguladı. Öztürk, "Bu daveti aldığımızda çok mutlu olduk. Burada hemşehrilerimizle buluşmaktan heyecan ve mutluluk duyduk. Karapınar'ımız hakikaten tarım ve hayvancılıkta gelmiş olduğu ve gelebilecek olduğu nokta ciddi manada sevindiriyor bizleri. Her sektörde başarılı insanların hemşehrilerimizin olması ziyadesiyle bizi gururlandırıyor. Bu tablo Karapınar için olumlu bir nokta ve büyük bir şans. Bu şansı değerlendirmek gerekiyor. Bu tür organizasyonlar, birliktelik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Karapınar için bu tür etkinliklerin önemi büyük. Birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor" diye konuştu. 
İftar programı plaket takdimi ve fotoğraf çekimi sonrası son buldu.  

Bakmadan Geçme