KARBİAD Başkanı Emre: Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda hedeflerimizi gerçekleştireceğiz

KARBİAD Başkanı Suat Emre yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ederek seçimlerin Konya ve Türkiye ekonomisi üzerine olan etkisini değerlendirdi. Başkan Emre, 'Seçimlerin sağduyu içerisinde tamamlandı ve milletimiz tercihini yaptı. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda hedeflerimizi gerçekleştireceğiz' dedi.

KONYA HABER: Karapınar İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği Başkanı Suat Emre, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2 Tur Seçimi’ni değerlendirdi. Demokrasiden yana olduğunu gösteren tüm Türkiye’nin birlik, beraberlik ve istikrar isteğini sandığa yansıttığını söyleyen Başkan Emre,  “Seçim sonucunun ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasinin gereği olarak son sözü halkımız sandıkta söylemiş ve iradesini yansıtmıştır. Aziz milletimizin tercihiyle yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilen, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Türkiye'nin 2. yüz yılına gireceği yeni dönemde hayırlı hizmetler temenni ediyorum” diye konuştu. 

“SEÇİM SONUÇLARI İŞ DÜNYAMIZA DA BÜYÜK MORAL VERMİŞTİR”
Her alan gelişerek dünyada ilk 10 ekonomi arasına girme hedefleri olduğunu ve bu hedef gerçekleştirme yönünde azimle çalışacaklarını belirten Emre, “Seçimler geride kalmış, millet sözünü söylemiştir. Bundan sonra ‘Türkiye Yüzyılı’ idealiyle ‘Güçlü ve Büyük Türkiye’ hedefine odaklanmalıyız. Hedef büyük, yapılması gereken iş çoktur. Küresel düzeyde pandemi, savaşlar, siyasi krizler ve bunların ülkemize etkilerinin yanında ‘Asrın Felaketi’ olarak yaşadığımız ve 11 illimizde yıkıma neden olan depremler karşısında hep birlikte el ele verip 21. yüzyılı gerçekten Türkiye’nin yüzyılı yapacak büyük adımları gerçekleştirmeliyiz. Son 20 yılda ekonomi, tarım, sanayi, savunma sanayi, sanat, kültür, spor, eğitim alanlarında, ülkemiz küresel bir faktör haline gelmiştir. Milli savunma, yerli otomobil, uzay, doğalgaz, nükleer enerji, petrol hamleleri gururumuz olmuştur. Bu noktada istikrarlı bir Türkiye için artık herkese büyük görev düşmektedir. Seçim sonuçları iş dünyamıza da büyük moral vermiştir. Seçim sürecinde iş dünyamızı endişelendiren belirsizlikler ortadan kalkmış, ekonomi yeniden gündemimiz olmuştur. Yatırım, üretim, ihracat, istihdam temelli milli ekonomi politikalarıyla iş dünyamız büyümekte, ekonomimiz güçlenmektedir. Yeni dönemde de özel sektörümüzün taleplerinin yerine getirilmesi, yapısal sorunların çözülmesi ile rekabetçiliğimizi her alanda geliştirerek dünyada ilk 10 ekonomi arasına girme hedefimizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. 

KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme