Kardeş ülke Pakistan'a yardım eli

Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz koordinasyonunda hazırlanan 10.000 adet gıda kolisi tırlara yüklenerek Pakistan'a ulaştırılmak üzere Ankara'da bulunan TCDD 8.Bölge müdürlüğü Marşandiz deposuna dualarla gönderilmiştir.

Kardeş ülke Pakistan'a yardım eli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kardeş ülke Pakistan'da yaşanan sel afeti sonrası AFAD Başkanlığımız tarafından başlatılan yardım kampanyasına Konya Valiliğimiz Koordinatörlüğünde ve Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz koordinasyonunda hazırlanan 10.000 adet gıda kolisi tırlara yüklenerek Pakistan'a ulaştırılmak üzere Ankara'da bulunan TCDD 8.Bölge müdürlüğü Marşandiz deposuna dualarla gönderilmiştir.

Konya'mızdan Konya Büyükşehir Belediyemiz, STK'larımız, vakıflarımız, odalarımız, yerel yönetimlerimiz ve hayırsever hemşehrilerimizin desteği ile Kardeş ülke Pakistan'a toplamda 15.000 adet gıda kolisi ve 175 ton un yardım malzemesi gönderilmiştir.

Yardım kampanyasına destek olan Konya Büyükşehir Belediyemize,STK'larımıza, vakıflarımıza odalarımıza, yerel yönetimlerimize ve hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

               

Bakmadan Geçme