Karısını öldürüp çöpe atmış

Gaziantep'te kocası tarafından evde öldürülen kadının çuvala konularak çöp konteynerine atıldığı tespit edildi. O anlar çevredeki bir güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, dün gece saatlerinde Gaziantep’te Şehitkamil ilçesi Karşıyaka Mahallesi Eski Dülük Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerindeki bir çöp konteynerine çöp atmak isteyen vatandaşlar çuval içerisinde bir kadın cesedi buldu. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak çöp konteynerinde inceleme başlattı. Ekiplerin incelemesinin ardından cesedi bulunan kadının 3 çocuk annesi yabancı uyruklu 30 yaşındaki Dibe Cevat olduğu tespit edildi.

Çöp konteynerindeki cesedin sırrı ise ekiplerin çalışması sonucu açığa kavuştu. Dibe Cevat’ın yaşanan tartışma sonrası kocası tarafından evde öldürüldükten sonra çuvala konularak çöp konteynerine atıldığı öğrenildi. Katil zanlısı kocanın, cinayetin ardından battaniyeye sarıp çuvala koyduğu cesedi çöp konteynerine götürme anları ise çevredeki bir güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Koca gözaltına alındı

Olayla ilgili geniş çaplı çalışma yapan polis ekipleri, katil zanlısı olarak kadının kocası Abdo M. isimli şahsı gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahsın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Dibe Cevat’ın cenazesi adli tıpta tamamlanan işlemlerinin ardından morga kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor. 

Bakmadan Geçme