Karısını ve kayınpederini kurşunladı

Gaziantep'te bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi ve kayınpederinin bulunduğu aracının önünü kesti. Arabaya silahlı saldırı gerçekleştiren saldırganın eşi ve kayınpederi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Karısını ve kayınpederini kurşunladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İddia edilen bilgilere göre, Gaziantep Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, öğle saatlerinde  M.K(25), boşanma aşamasında olduğu eşi B.K (25) ile babası E.K'nın (47) bulunduğu aracın önünü kesti. Durdurduğu araçtaki eşi ve babası ile bir süre tartışan M.K, ikilinin içerisinde bulunduğu araca pompalı tüfekle defalarca ateş etti.

Baba-kız kurtarılamadı
Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği B.K ile babası E.K ağır yaralandı. Ağır yaralı baba-kız, çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Baba-kız, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaçan katil zanlısını yakalama çalışmaları sürüyor
Olay sonrası kaçan katil zanlısı Mertcan Köse'yi yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Bakmadan Geçme