Karne alan öğrencilerden hasta çocuklara bağış!

Elazığ'da karne alan anaokulu öğrencileri, örnek bir davranış sergiledi. Karne için aldıkları harçlıklarını hasta çocuklara bağışladılar.

Elazığ’da bir anaokulunun yönetimi ve öğretmenleri anlamlı bir etkinliğe imza atarak bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe çocuklar aileleri ile birlikte katıldı. Öğrenciler ve velileri örnek bir davranış sergileyerek anaokulunun kendilerine verdikleri harçlıkları hasta çocuklara bağışlamak kararı aldı. 

"Harçlıkları hasta çocuklara iletmek üzere kumbaraya atıyoruz"

Etkinliğe katılan velilerden Abdurrahman Kırtepe, ’’Bugün çocuklarımızın karnesini almak üze anaokuluna geldik. Çocuklarımızın bu heyecanına ortak olmak, onların gelecekte daha iyi gelmelerini sağlayacak bu okul öncesi eğitimin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak adına çocuklarımızın yanında olmak istedik. Anaokulu tarafından başlatılan bir proje var. Bu proje çerçevesinde hasta çocuklara yine anaokulu tarafından çocuklarımıza harçlık verildi ve verilen bu harçlıkları hasta çocuklara iletilmek üzere kumbaraya atıyoruz. İnşallah, hayırlısı ile yerine ulaşacak” dedi.

Anaokulu müdürü Asena Karakaşlı karne günü ve etkinlik hakkında bilgi vererek ’’Bugün karne etkinliğimiz var. Yarım dönemi bitirdik, çocuklarımızla birlikte bu karne heyecanını yaşıyoruz. Aynı zamanda farklı bir organizasyonumuz daha var. çocuklarıma karne hediyesi almak yerine, onlara harçlık vermeyi düşündük. Çocuklar da bu harçlıklarını hasta çocuklara bağışladılar. Bir nebze de olsa, bir damla da olsa hasta çocuklara umut olabilmeyi düşünüyoruz. O yüzden çok mutluyuz” diye belirtti. 

Bakmadan Geçme