Kartalda galibiyet hesapları!

Konyaspor, henüz ligde galibiyeti olmayan ve teknik direktör değişikliğine giden Pendikspor'u mağlup ederek kötü seriyi sonlandırmak ve yeniden tırmanışa geçmenin hesaplarını yapıyor

Tümosan Konyaspor, 21 Ekim Cumartesi günü Pendikspor ile iç sahada oynayacağı 9. hafta maçının hazırlıkları çerçevesinde günü tek antrenmanla değerlendirdi.

Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör Aleksan-dar Stanojevic yönetiminde gerçekleştirilen antren-man, ısınma hareketleri ile başladı.

Futbolcular, antrenmanın kalan bölümünde dönüşümlü olarak 4'e 4 ve 5'e 3 topla çalışma yaptı.

Anadolu Kartalı, 19 Ekim Perşembe günü saat 12.00'de yapacağı antrenman ile hazırlıklarına de-vam edecek. 

Konyaspor’dan kınama

Trendyol Süper Lig ekipleri, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla, İsrail'in Gazze’de hastane saldırısını kınadı.
Konyaspor’da gösterdiği tepkide şu ifadelere yer verildi:

“Gazze'de hastanenin bombalanması sonucu yüzlerce sivilin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsü içindeyiz. İçerisi kadın, çocuk ve masum sivillerle dolu olan bir hastanenin bombalanmasını en şiddetli biçimde kınıyoruz. Bu bir savaş suçudur ve asla kabul edilemez. Tüm insanlığı, bölgede yaşanan acıya son vermek için harekete geçmeye çağırıyoruz. Savaşın bir an önce sona erme-si ile bölgede barış ve huzurun hakim olmasını temenni ediyoruz. Saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.” 

Bakmadan Geçme