Kartalların düellosu

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Beşiktaş'ı konuk ediyor. İki kartal karşı karşıya gelecek. Anadolu Kartalında hedef galibiyet. Moraller yerinde. Konya'da yarın hava sıcaklığının 8 derece olması bekleniyor.

Kartalların düellosu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'in 19.haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Arabam.com Konyaspor, maçın son hazırlıklarını  bugün akşam saatlerinde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, hücum ve savunma varyasyonları ile devam etti. Futbolcuları idmanı rondo oyun ile tamamladı. Taktik çalışmayla sona eren antrenmanda futbolcuların neşeli ve istekli görüntüleri dikkati çekti.

KARŞILAŞMA 16.00'DA BAŞLAYACAK

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma, yarın saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

KONYASPOR 7.SIRADA

Süper Lig'de oynadığı 16 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine yazdırdığı 29 puanla 5. sırada yer alıyor. Ligde yaptığı 17 mücadelenin 6'sını kazanan, 9'unda berabere kalan ve 2'sinden mağlup ayrılan Konyaspor ise haftaya 27 puanla 7. basamakta girdi. SPOR SERVİSİ

Bakmadan Geçme