Kasımpaşa ilk yarıda farkı açtı

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa, sahasında Sivasspor'u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip, soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gitti.

Maça hızlı başlayan Kasımpaşa, sağ kanattan geliştirdiği atakta organize bir hücum sonucunda Can Keleş’in golüyle öne geçti. Rakip kalede baskısını sürdüren lacivert-beyazlılar, ilerleyen dakikalarda Mamadou Fall’un ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkardı.

Sivasspor, skor dezavantajına rağmen önemli fırsatlar yakalasa da kaleci Gianniotis’in başarılı kurtarışları farkın açılmasına engel oldu. İlk yarının sonlarına doğru Sivasspor penaltı kazandı. 

Manaj’ın kullandığı vuruşu kaleci Gianniotis çeldi. Dönen topu ağlara gönderen Uğur’un golü, VAR incelemesi sonrası iptal edildi. Uğur’un ceza sahasına erken girdiği tespit edilince hakem, oyunu başlattı.

İlk 45 dakikada Kasımpaşa oyunun kontrolünü elinde tutarken, Sivasspor ise skor üretmekte zorlandı. Kasımpaşa’da Mortadha Ben Ouanes, Nicholas Opoku ve teknik direktör Burak Yılmaz sarı kart gördü.

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!