Kavuş: Çanakkale zaferi eşsiz ve şanlı bir destanın adıdır

Aziz milletimizin birlik ve beraberlik içinde, vatan ve millet sevgisiyle yazdığı kahramanlık destanı Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü kutlayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 'Çanakkale, ferdi olmaktan onur duyduğum bu yüce milletin bağımsızlığı, inancı ve vatanı uğruna neler yapabileceğini dünyaya gösteren eşsiz ve şanlı bir destanın adıdır' diye konuştu.

Kavuş: Çanakkale zaferi eşsiz ve şanlı bir destanın adıdır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Başkan Mustafa Kavuş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Ecdadımızın kanıyla, canıyla yazdığı bu şanlı destan sadece bu toprakların değil dünya tarihinin dönüm noktalarından da biridir. Şanlı ecdadımızın şeref, onur ve insanüstü fedakarlık ve eşi benzeri nadir görülmüş bir gayretle yazdığı Çanakkale Zaferi Destanı, bu milletin birlik, kardeşlik ve dayanışma içinde olduğunda neleri başarabileceğinin en güzel göstergelerinden birisidir. Çanakkale ruhunu yaşattığımız sürece bu milletin önünde hiçbir engelin duramayacağının, azmi ve kararlılığı ile başaramayacağı bir zaferin mümkün olmadığının da ispatıdır. Kahraman şehit ve gazi ecdadımızdan devraldığımız mirastan ilham ve kuvvet aldığımız sürece bu birlik ve beraberliğin bozulmasının da mümkünü yoktur. 
Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ve Çanakkale'de yatan yüz binlerce şehidimiz olmak üzere bu toprakları bize vatan olarak bırakan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve diğer tüm kahramanlarımızı şükran, rahmet ve minnetle yad ediyorum.” 

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme