Kayıp çocuk kayaların altında yaralı halde bulundu: Dayı gözaltında
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde iki gündür kayıp olarak aranan 10 yaşındaki yabancı uyruklu A.A., baraj gölü kıyısında kayaların altında yaralı halde bulundu. Hastaneye kaldırılan çocuğun ifadeleri doğrultusunda dayısı olduğu belirtilen M.E. gözaltına alındı.
Reyhanlı’nın Kurtuluş Mahallesi’nde yaşayan A.A., okuldan çıktıktan sonra ortadan kaybolmuş, ailesi haber alamayınca durumu jandarmaya bildirmişti. Jandarma ekipleri ile bir sivil toplum kuruluşuna bağlı arama-kurtarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucu küçük çocuk, Reyhanlı Baraj Gölü’nün kıyısında bitkin ve yaralı halde bulundu. Üzerinin kayalarla kaplandığı belirlenen A.A., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü.
KENDİSİNİ DAYISININ KAÇIRDIĞINI SÖYLEDİ
Arama-kurtarma ekipleriyle konuşan çocuk, okul çıkışı dayısı tarafından kaçırıldığını ve darbedildiğini söyledi. Bu ifadeler üzerine jandarma ekipleri harekete geçerek M.E. isimli şahsı gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.