Kayıp gençten 72 saat sonra kötü haber geldi

Muğla'nın Ula ilçesinde 72 saattir kayıp olan 25 yaşındaki Mustafa Berkay Çırak'ın cansız bedenine ulaşıldı. Arama kurtarma çalışmaları AFAD, jandarma ve gönüllü sivil toplum kuruluşlarının yoğun çabalarıyla sonuç verdi.

İhlas Haber Ajansı’ndan edinilen bilgilere göre, esnaf olduğu öğrenilen Mustafa Berkay Çırak, motosikletiyle Köyceğiz ilçesine gezmeye gitti ancak bir daha kendisinden haber alınamadı. 

Yakınlarının endişelenerek durumu jandarmaya bildirmesi üzerine bölgede arama-kurtarma çalışması başlatıldı. Jandarma ve AFAD ekiplerinin yanı sıra gönüllü arama kurtarma ekipleri de çalışmalara destek verdi.

Yürütülen teknik ve saha araştırmaları sonucunda, genç adamın en son Yuvarlakçay çevresinde görüldüğü tespit edildi. Bölgede bulunan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile çevredeki güvenlik kameraları detaylı bir şekilde incelendi. İlk değerlendirmelere göre, Çırak’ın o anlarda yalnız olduğu anlaşıldı.

Arama çalışmalarının 72. saatinde, ekipler Mustafa Berkay Çırak’ın cansız bedenine Ula ilçesine bağlı Elmalı Mahallesi’nde ormanlık alanda ulaştı. Genç adamın kesin ölüm nedeninin, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

 

Hakimiyet Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme