Kaza geçirmeseydi, asker olacaktı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde, askerlik için hazırlıklarını tamamlayan 22 yaşındaki genç, park halindeki bir servis aracına çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada, gencin babası ve arkadaşları olay yerinde uzun süre gözyaşı döktü.

İhlas Haber Ajansı’ndan edinilen bilgilere göre, Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Kepez Mahallesi Hurdacılar Caddesi'nde yaşanan olayda motosikletiyle seyir halinde olan Mustafa Yaldız, park halindeki servis aracına arkadan çarparak yola savruldu.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Ancak yapılan incelemede Yaldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

 FERYATLARI YÜREK DAĞLADI!


Polis ekipleri kazanın detaylarını incelerken servis aracının arkasında oluşan hasarın büyüklüğü dikkat çekti. Kazayı haber alıp olay yerine gelen baba Yasin Yaldız ve gencin arkadaşları, acı haber karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Mustafa Yaldız'ın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Haziran ayında askere gitmeyi planlayan genç için ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.
 

Bakmadan Geçme