• Haberler
  • Ekonomi
  • Kefil Yok, Dosya Masrafı Yok: 20 bin TL Hızlı Kredi Başvurusunda Dijitale Özel Ayrıcalıklar için!

Kefil Yok, Dosya Masrafı Yok: 20 bin TL Hızlı Kredi Başvurusunda Dijitale Özel Ayrıcalıklar için!

Dijitale özel 20.000 TL'ye kadar nakit krediye kefil ya da dosya masrafı olmadan ulaşmak mümkün.

Kefil Yok, Dosya Masrafı Yok: 20 bin TL Hızlı Kredi Başvurusunda Dijitale Özel Ayrıcalıklar için!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu Bank'ın dijitale özel ihtiyaç kredisi kampanyası 12 aydan 36 aya kadar vade fırsatı ile duyuruldu.

Acil nakit ihtiyacı duyanlar, borçları dağ gibi birikenler Anadolu Bank'ın kefilsiz şartsız 20.000 TL kredi teklifinden faydalanabilecek. Yeni yıla borçsuz girmek isteyenler, ay sonunu zor getirenler için bu özel kampanya şubeye gitmeden kredi başvurusu yapabilmeyi mümkün hale getiriyor.

20 Bin TL Dijital Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

7/24 başvuru alanını kullanılarak ihtiyaçlarınızı ertelemeden dijital krediye ulaşmanız mümkün oluyor. Anadolu Bank'ın tüm bireysel müşterilerine özel sunduğu kredi kampanyası kredi başvuru formunu doldurarak dijital kanal üzerinden başvuruda bulunan her hak sahibi için geçerli oluyor.

Dosya masrafı olmadan sunulan bu fayda dijitale özel kefilsiz ve şartsız başvurabilmeyi mümkün hale getiriyor. Albaraka ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlerin mobil uygulama üzerinden başvuru formunu doldurup hesap açılışı talep etmesi yetecek.

20 Bin TL Dijital Kredi Aylık Ödeme Tablosu

Kurye ile adrese teslim edilen hesap bilgileri ardından sms ile dijital kanala giriş yapanlar kredi kullanmaya başlayabilecek. 1.000 TL'den 50.000 TL'ye kadar olan tüm krediler 36 ay vadeyle taksitlendirilir. Albaraka'nın 36 ay vadeli 20.000 TL kredi tutarının aylık ödemesi 1.197.38 TL'ye denk geliyor.

 

Bakmadan Geçme