• Haberler
  • Spor
  • Kenan Yıldız'ın Başarı Hikayesi: Menajeri Detaylarıyla Aydınlattı!

Kenan Yıldız'ın Başarı Hikayesi: Menajeri Detaylarıyla Aydınlattı!

Juventus'ta kariyerine devam eden Türk milli futbolcu Kenan Yıldız'ın menajeri Hector Peris Ros, oyuncusunun İtalyan devine transfer olduğu ilk zamanlarda yaşadığı zorlukları açıkladı.

Ancak bu sorunların çözüldüğünü de itiraf etti. Serie A'da Frosinone maçında attığı golle adını duyuran Kenan Yıldız, hedeflerinden vazgeçmeyerek daha fazla azim gösterdi.

Almanya maçıyla başlayan başarı grafiği, Frosinone karşılaşmasıyla birlikte Avrupa genelinde konuşulmaya başlandı. İngiliz devlerinin radarına giren Kenan'ın menajeri Ros, Tuttosport'a verdiği röportajda oyuncusunun Juventus'ta olmasının büyük bir kısmını Matteo Tognozzi'nin başarılı çalışmalarına bağladı.

Del Piero İle Uzun Süreli İletişimde Bulunuyor!

Uluslararası alanda tanınmış takımların reddettiği Kenan Yıldız'ın Juventus macerasında yaşadığı gerilimlere de değinen Ros, oyuncunun Next Gen altyapısına gönderilmesi ve A takıma alınana kadar geçen zorlu süreçleri anlattı.

Ros'a göre Kenan Yıldız'ın Juventus'taki geleceği parlak; 10 yıl sonra dahi bu büyük kulüpte yer alacak. Ros, Kenan'ın 10 numara formasında kendini bulduğunu ve şampiyonluk arzusuyla dolu olduğunu vurgulayarak kulübün geleceğin liderini bulmanın zorluğunu dile getirdi. Kenan'ın Juventus efsanesi Del Piero ile sürdürdüğü iletişim ve Allegri ile olan mükemmel ilişkisi de Ros'un paylaştığı önemli detaylar arasında.

Bakmadan Geçme