Kermesteki gelir ihtiyaç sahibi öğrencilerin

Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul Konya'da Hüma Okulları tarafından düzenlenen kermesin ihtiyaç sahibi öğrencilerin burslarına katkı sağlamak ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu söyledi.

Kermesteki gelir ihtiyaç sahibi öğrencilerin
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hüma Okulları tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerin burslarına katkı sağlamak ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için okul aile birliği ve Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği tarafından ortaklaşa eğitime destek kermesi düzenlendi.

Hüma Okulları Sosyal Tesislerinde yapıldı. Olan kermes hakkında bilgi veren Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, ihtiyaç sahibi öğrencilerin burslarına katkı sağlamak ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için kermes düzenledik Kermesimizi okul aile birliğimiz ve Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği tarafından ortak olarak yapıyoruz. Eğitime destek için düzenleyeceğimiz kermesimizde öğrencilerimiz ülkemizin her köşesinden farklı lezzetleri gelen misafirlerin beğenisine sunduklarını ifade etti.

Birekul, kermesten elde edilecek gelir ile eğitim gören 100 öğrencimizin ihtiyaçları için harcanacağını sözlerine ekledi.  

Bakmadan Geçme