KGC'den Başkan Kılca'ya tebrik!

Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi

KGC'den Başkan Kılca'ya tebrik!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti. KGC Başkanı Sefa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimde yeniden başkanlık ipini göğüsleyen Hasan Kılca’ya yeni dönemin hayırlı olması dilendi. 

KGC Başkanı Sefa Özdemir, “Türkiye genelinde seçime katılım oranının ciddi oranlarda düştüğü, Konya’da da belki de son dönemde seçmen katılımının en az olduğu seçimi geride bıraktık. Yeni dönemin Konya’daki tüm belediyelerimiz ile birlikte Karatay için hayırlı ve bereketli olmasını diliyoruz. Geride kalan dönemde Karatay Belediyesi’nin ilçeye yapılan hizmetler ve kazanımlar noktasındaki gayretlerine şahitlik ettik. Yeni dönemin yeni projelerle Karatay’ın yıldızının daha çok parlayacağı bir dönem olacağına inancımız tamdır. Yeni dönemin tekrar şahsınızda Karatay ve Konya için hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da yerel dinamiklerin harekete geçirilmesi noktasında yerel basının önemli bir itici güç olduğuna işaret ederek, “Biz idareciler yerel basınımızın öneminin her zaman farkındayız. Yaptığımız hizmetlerin duyurulmasında bizim en önemli paydaşlarımızdan biri yerel medyamızdır. Aynı zamanda yerel medya önemli bir denetim mekanizmasıdır. Bu açıdan yeni dönemde de birlikte Karatay’a en iyi hizmeti gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

Bakmadan Geçme