Kılca, Genç ve Baykan esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan saha çalışmaları kapsamında Karatay'da vatandaş ve esnaf ziyareti yaptı.

Kılca, Genç ve Baykan esnaf ve vatandaşlarla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlardan 14 Mayıs Seçimleri için destek isteyen ve talepleri dinleyen Başkan Hasan Kılca, Mehmet Genç ve Mehmet Baykan 14 Mayıs’ta Türkiye’nin güçlü yürüyüşüne devam edeceğini söyledi. 

ASLIM SANAYİ SİTESİ’NDE ESNAFIN TALEPLERİ DİNLENDİ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, AK Parti İl ve İlçe teşkilat mensupları program çerçevesinde ilk önce Aslım Sanayini ziyaret etti. Burada esnaflarla bir araya gelen protokol üyeleri, esnafın bölgeyle ilgili talepleri hakkında istişarelerde bulundu. 

MERKEZE UZAK MAHALLELERDE VATANDAŞLARA ZİYARET
Başkan Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile beraberindeki teşkilat mensupları Sanayi ziyaretinin ardından Şatır, Ovakavağı, Bakırtolu ve Hayıroğlu Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı için destek istedi.

KILCA: TÜRKİYE YÜZYILINA KONYA ÜRETİMİYLE DAMGA VURACAK
14 Mayıs Seçimlerinin Türkiye’nin istikbali açısından çok önemli olduğunu söyleyen Hasan Kılca, “Ülkemizin daha modern ve daha müreffeh bir geleceğe hazırlanması açısından büyük önem taşıyan 14 Mayıs Seçimleri için Karatay’ımızı karış karış gezerek hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Teşkilatımızla ve milletvekili adaylarımız ile birlikte sahadayız ve çok yoğun çalışıyoruz. Bu kapsamda yine yoğun bir gün geçirdik. Önce Aslım Sanayi Sitesi’nde esnaflarımızla bir araya geldik. Esnaflarımızla talepleri yönünde istişareler de bulunduk. Bilindiği gibi Konya sanayisi ülkemizin ihracatına büyük destek sağlıyor. Şehrimiz üreten bir şehir, Karatay’ımız ise bu üretimin lokomotiflerinden biri. Türkiye yüzyılı üretimin yüzyılı olacak. Buna en büyük katkıyı şehrimiz sağlayacak. Sanayi ziyaretlerimizin ardından ise merkeze uzak mahallerimizde hemşehrilerimizle buluştuk. Mahalle sakinlerimizle sohbet ettik ve fikir alış verişinde bulunduk. Gezilerimizde bizden güler yüzünü esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi borç bilirim. Vatandaşlarımızın Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları güven hepimizi mutlu ediyor. Cumhurbaşkanımıza her zaman sahip çıkan hemşehrilerimiz 14 Mayıs’ta yine desteğini verecektir” dedi. 

GENÇ: 14 MAYIS ZAFER GÜNÜ OLACAK
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç 14 Mayıs Seçimlerinin çok önemli olduğunu aktardı. Mehmet Genç ; “Karatay’ımızda saha çalışmaları yapıyoruz. Esnafımızı vatandaşlarımızı ziyaret ederek 7’den 70’e herkese dokunuyoruz. Esnaflarımızın ve vatandaşımızın talepleri, fikirleri bizim için kıymetli. Ziyaretlerimizde Sayın Cumhurbaşkanımıza, adaylarımıza ve Cumhur İttifakımıza destek istiyoruz. 14 Mayıs’ın partimiz ve ülkemiz için yeni bir zafer günü olacağına inanıyoruz. Hemşehrilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye'yi yeni yüzyıla taşıyacak kadrolara her zamankinden daha fazla destek verecektir. Bizler şehrimiz için çok çalışmaya olmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu. 

BAYKAN: GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN SAHADAYIZ
Seçim gezilerine aralıksız devam ettiklerini kaydeden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan ise şunları söyledi; “Belediye Başkanlarımız, İl ve İlçe Teşkilatından arkadaşlarımızla gece gündüz demeden sahadayız ve seçimlerin ülkemizin geleceği, şehrimizin geleceği için ne denli önem arz ettiğini en ince detayına kadar anlatmaya çalışıyoruz. Cumhur İttifakına, Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye olan güvenlerini bir kez daha bizimle paylaşan bütün hemşehrilerimize ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Ziyaret ettiğimiz her yerde halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na ve bizlere gösterdiği teveccühü gördükçe üzerimizdeki sorumluluğun daha da arttığını hissediyoruz. Hemşehrilerimiz istikrar istiyor, güven ve huzur istiyor. Ülkemizin gelecek vizyonu açısından çok önemli bir seçime gidiyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta sandıklardan büyük bir zaferle ayrılacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.” 

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme