Kılca ve Özdemir, Alzheımer merkezinin ziyaret etti

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile önceki dönem AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir Karatay Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Türkiye Alzheimer Derneği Konya Şubesi ve hayırseverlerin destekleriyle Konya'da önemli bir hizmeti sunan Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. Merkezden faydalanan çınarlarla buluşan Başkan Hasan Kılca 'Çınarlarımızın rahatı, huzuru ve mutluluğu için elimizden geleni yapmayı sürdürüyoruz' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kılca ve Özdemir, Alzheımer merkezinin ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile önceki dönem AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir; Türkiye’nin üniversite destekli olarak kurulan ilk merkezi olma özelliği de taşıyan Karatay Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’ni ziyaret ettiler. 

AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Hasan Kılca ile Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir; Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nde yürütülen çalışmalar hakkında merkez yöneticilerinden bilgi aldılar. Merkezden faydalanan çınarlarla buluşarak onlarla tek tek ilgilenen Hasan Kılca ile Hacı Ahmet Özdemir, hastalar için özel olarak hazırlanan etkinliklere de katıldı. 

ALZHEİMER GÜNDÜZ YAŞAM MERKEZİ NİTELİĞİYLE ÜLKEMİZDEKİ MERKEZLERE ÖRNEK
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nin Türkiye’de bu şekilde çalışan başka bir merkezin bulunmadığına vurgu yaparak merkezin Konya için taşıdığı önemden bahsetti. 

Başkan Hasan Kılca; “Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezimiz, yapısıyla ve hizmet niteliğiyle gerçekten ülkemizdeki tüm merkezlere örnek konumda. Dünya Sağlık Örgütü de sık sık böyle bir merkezin neredeyse dünyada tek örnek olduğunu ifade ediyor. Merkezimizin bu yönü elbette önemli ama bizim asıl önemsediğimiz, merkezden faydalanan hasta ve hasta yakınlarımızın rahatı, huzuru ve elbette mutluluğu. Özellikle hastalarımıza verilen hizmet ve ilginin kalitesi her türlü takdiri hak ediyor. Bu vesileyle de çınarlarımıza gereken ilgiyi, hassasiyeti ve fedakarlığı gösteren tüm yöneticilerimize, Necmettin Erbakan Üniversitemize, gönüllülerimize ve merkez çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. 

MERKEZ MÜTHİŞ İŞLERE İMZA ATIYOR
Önceki Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir de Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nin birbirinden kıymetli hizmetler yaptığını belirterek; “Karatay Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Türkiye Alzheimer Derneği Konya Şubesi ve hayırseverlerin destekleriyle hizmet veren Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi, şehrimizde yaşayan hastaların bilişsel ve motor becerilerini geliştirmek, zihinsel aktivitenin, sosyal iletişimin ve becerilerin kuvvetlendirilmesini ve konsantrasyonu sağlamak için çok güzel bir hizmet veriyor. Burada gerçekten müthiş işlere imza atılıyor. Karatay Belediyemiz başta olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı. 


KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme