Kılıçdaroğlu: 3-5 oy için kardeşliğimize zarar vermeyeceğim

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kürt vatandaşlar hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Son yıllarda iktidarın seçimi kaybedeceğini hissettiği  zaman Kürt vatandaşlara toplu bir yaftalama olduğunu söyleyen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılçdaroğlu, “Son yıllarda ne zaman konuşsak saray ne zaman seçimi kaybedeceğini görse Kürtlere toplu bir yaftalama terörist muamelesi yapma durumu başlıyor. Utanç verici gerçekten de utanç verici. Şuanda milyonlarca kürde terörist muamelesi yapılıyor.” şeklinde konuştu. 

TROLLERE MİLYONLARI HARCIYORLAR
Sosyal Medya trollerine milyonlarca lira harcadıklarını dile getiren Kemal Kılıçdaroğlu, “Her gün durmadan her gün milyonlarca lirayı sosyal medya trollerine harcıyorlar. O troller bana hakaret edebilmek adına Kürtlere terörist muamelesi yapıyorlar. İnsanımızı devlete yabancılaştırıyorlar. Ne için 3-5 oy için utanmıyorlar gerçekten utanmıyorlar. Bay Kemal’e iftira atacaklar diye milyonlarca insanın haysiyetiyle oynanır mı? Allah aşkına söyleyin bana milyonlarca insanın haysiyetiyle oynanır mı?” ifadelerine kullandı. 

3-5 OY İÇİN KARDEŞLİĞİMİZE ZARAR VERMELERİNİ İZİN VERMEYECEĞİM
Türk ile Kürt’ü kaderin bir araya getirdiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Sevgili halkım siz bu yaptıkları propagandaya sakın ama sakın inanmayın. Kardeşlik hukukumuzu unutmayın. Türk ile Kürt’ü kardeş yapan kader var kader bizi bir araya getirdi. Kader bize kardeş olun dedi. Kader bizi Çanakkale’de Sakarya’da Dumlupınar’da koyun koyuna yatırdı. Kardeş sevgisi gibi derin bir sevgi yoktur. yüzyıllardır beraber kaldık beraber yaşadık hiç birimiz yolumuza yalnız gitmedik gidemedik.3-5 oy için kardeşliğe zarar vermesine asla ve asla zarar vermeyeceğim” diyerek sözlerini noktaladı.  
 

AHMET ÖZER

Bakmadan Geçme