Kılıçdaroğlu: 'Ben Kemal, geliyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, iktidarın seçimin sonunda telefonun ucunda acı bir ses duyacağını, ve o sesin 'Bay Kemal' olacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu: 'Ben Kemal, geliyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatandaşlara taahhütte bulunarak, Ankara’ya dev bir dijital pano kurducağını belirten Kılıçdaroğlu, “Halkıma buradan bir taahhütte bulunmak istiyorum. Ankara’ya dev bir dijital pano kurdurtacağım. Adı çetemetre olacak. Halktan çalınan ve geri aldığımız her doları bu panoda görecek Ankara’lılar da  bütün Türkiye’de. Vatandaştan çalınan 418 milyar doları burada görünceye kadar, o para devletin kasasına girinceye kadar asla durmayacağım.” dedi.


“Mal Varlıkları Geri Alma ofisi kuruyoruz”


Mal Varlıkları Geri Alma ofisini boşuna kurmayacaklarını dile getiren Kılıçdaroğlu, “Onların yurt dışına kaçırdıkları, aile bireylerine transfer ettirdikleri, akrabalarına verdikleri, çaycıya ve soföre gizlettikleri her kuruşun peşine düşeceğim. Mal  Varlıkları Geri Alma ofisini kuruyoruz. Boşuna kurmuyoruz. Bizim arsıza ve hırsıza muamellemiz çok açık ve çok nettir. Vuracağız neşteri alacağız devletin malını geriye. Seçimin ertesi gününde onların telefonu acı acı çalacak. Açtıklarında telefonun ucunda bir ses duyacaklar ben Kemal geliyorum.” diyerek sözlerini noktaladı. 
 

Bakmadan Geçme