• Haberler
  • Siyaset
  • Kılıçdaroğlu: Beşli çetelere gelince para var vatandaşa gelince yok

Kılıçdaroğlu: Beşli çetelere gelince para var vatandaşa gelince yok

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir'de konuştu. Kılıçdaroğlu: 'Beşli çeteye gelince para var vatandaşa gelince para yok' dedi.

Kılıçdaroğlu: Beşli çetelere gelince para var vatandaşa gelince yok
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir’de konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu, beşli çetelere gelince para bulunduğunu ama vatandaşa gelince para yok dendiğini belirterek, paraları son kuruşuna kadar alıp millete vereceğim dedi. 

Kılıçdaroğlu, Eskişehir’de ilk defa oy kullanacak 44 bin 648 genç’e seslenerek şu şekilde konuştu: “Gençler, rakamı çıkardım. 44 bin 648 genç Eskişehir’de ilk kez sandığa gidecek. Dersimize iyi çalışıyoruz değil mi? 44 bin 648 gence sesleniyorum. Türkiye’nin kaderini değiştirecek olan sizlersiniz. Demokrasiyi getirecek olan sizlersiniz. Otoriter bir rejimi demokratik yollarla değiştirin Cumhurbaşkanlığımızda göreceksiniz en rahatlıkla beni eleştireceksiniz. Gerçek anlamda bir demokrasi olacak. Göreceksiniz.” 

BİRİNCİ TUR MESAJI
Demokrasiye herkesin ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Bakın demokrasiye hepimizin ihtiyacı var. Biz birinci turda birinci seferde bitirmek zorundayız. Yani beraber. Onun için güzel bir sloganımız var: 'Birleşe birleşe kazanacağız'. Ve Türkiye’de yeni bir tarih yazacağız. Buna inanmanızı isterim. Artık Mısır’daki sağır sultan da bunu duymuştur. Demokrasi etrafında hepimizin kazanması lazım.” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme