Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Konya'yı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Konya'nın Seydişehir ilçesini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Konya'yı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Seydişehir'de çilek tarlasında ve tekstil fabrikasında çalışan kadınlarla buluştu.

Daha sonra Değirmenci Mahallesi'ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu mahalle halkının sorunlarını dinledi, çocuklara pamuk şekeri ve oyuncak hediye etti.

Ardından Boyalı Mahallesi'nde tarlada çalışan kadınlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, son olarak bir tekstil fabrikasında çalışan kadın işçilerle buluşarak Kemal Kılıçdaroğlu adına destek istedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu "Emeğiyle toprağa, aşa, hayata değer katan kadınlar iyi ki varlar. Bahar ülkemizin her karışında hasretle bekleniyor. Beklenen o günler gelecek." ifadelerini kullandı.

Seydişehir ziyaretinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Konya CHP İl Başkanı Bekir Yaman, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Konya CHP milletvekili adayı Barış Bektaş, CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel ve partililer Kılıçdaroğlu'na eşlik etti.

Bakmadan Geçme