Kılıçdaroğlu: Yiğide Savaş Bayramdır

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, 'Mesela halktan çalınan 418 Milyar doları geri alacağım dediğim kampanya filmimizin televizyonlarda yayınlanmasının engellemesini başardılar. Bende defalarca kendilerine sert olacağımı söylemiştim. Dolasıyla yiğide savaş bayramdır.' şeklinde iktidara yüklendi.

Kılıçdaroğlu: Yiğide Savaş Bayramdır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aylar önce korkunç kara propagandalar olacağını söylediğini vurgulayan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bundan aylar önce önümüzde uzun bir mücadele ıstırap dolu bir süreç ve korkunç kara propagandalar var demiştim. Tam da beklediğim gibi oluyor. Büyük çaplı ve bol kaynaklı iftira kampanyaları ve muhalefeti engelleme çabaları ile karşı karşıyayız. Hileciler, yalancılar, düzenbazlar, kışkırtıcılar, troller, sabotajcılar lüks hayat yaşayan çete patronlarının parasıyla bir araya getirildi. Ayrıca Erdoğan’ın prens ve prenseslerinin milyar dolarlık vakıfları kirli kampanya merkezlerine dönüştürüldü.” şeklinde konuştu. 

“TÜRK MİLLETİNİ BİRBİRİNE DÜŞÜRÜYORLAR”
Çeteler ve kirli vakıflar himayesinde çok tehlikeli oyunlar oynandığını dile getiren Kemal Kılıçdaroğlu, “Şimdi bu çeteler ve kirli vakıfların himayesinde çok tehlikeli oyunlar oynuyorlar. Türk milletini bir birine düşüyorlar. Bu seçimi manipüle etmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.  Çünkü bu onlar için hayat memat meselesi. Ya bitecekler ya kalacaklar . Düşünün kendinizi bir an onların yerine koyun şuana kadar başarılı oldukları şeylerde yok değil. Mesela halktan çalınan 418 Milyar doları geri alacağım dediğim kampanya filmimizin televizyonlarda yayınlanmasının engellemesini başardılar. Bende defalarca kendilerine sert olacağımı söylemiştim. Dolasıyla yiğide savaş bayramdır.” dedi. 

“SAHTE PARTİ BRÖŞÜRÜ BASIYORLAR”
Watsapp ve Telegram kanallarında dezenformasyon haber yayarak milletti aldattıklarını belirten Kılıçdaroğlu, “Watsapp ve Telegram kanallarında her gün dezenformasyon haberi yayıyorlar. İstanbul Sultanbeyli’de  1 Mart’ta CHP logosuyla partimizi terör yanlısı gösteren sahte parti broşürü basıyor. Mansur başkanın Ankara’da kazanacaklarını anladıkları an su sayaçların teröristler okuyacaklar demeye başlamışlardı. Ekrem başkanın İstanbul’u alacakları an Pontus’u montus’u bırakmadılar. Kurtuluş savaşı gazisi torununa etmediklerini iftira kalmamıştı.” ifadelerine yer verdi. 

 

Bakmadan Geçme